Mijn top 5 Body Pos foto’s van op mijn Curves and Kisses Instagram account tot nu toe! Ik ben benieuw wat 2020 me zal brengen op dit gebied. Ik ben er alvast klaar voor.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik kom gewoon even langs om je tijdlijn van slanke perfecte lichamen te doorbreken.⁠ ⁠ ⁠ ⁠ #femaleempowerment⁠ #bodypositivemovement⁠

Een bericht gedeeld door Sofie Lambrecht (@curves.and.kisses) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hey lieverds!⁠ ⁠ Ik zie dat er weer nieuwe mensen me hier volgen. Het is geleden sinds 19 september dat ik hier iets gepost heb. Ik was in twijfel over dit account, het managen van dit account samen met mijn account over momlife @sofie_lambrecht_ en mijn account over Disney @sofiexdisney … toch merk ik dat ik hier terug naar toe getrokken word. Ik geef het dus nog een kans. We zien wel wat het geeft. Ondertussen is er ook iets heel erg groot anders … ik ben namelijk terug op dieet, een beetje hoe en wat kan je teruglezen op mijn momlife account @sofie_lambrecht_ , ik deel de linkende foto’s even mijn stories en zal ze bewaren in mijn highlights. Er is veel, er valt super veel over te zeggen …. en sommigen vinden het ook tegenstrijdig met body pos zijn. Geloof me, ik soms ook en soms ook niet. Toch weet ik waarom ik het doe en ik weet ook dat ik wél body pos ben. Als je na het lezen van dit en van de tekst op mijn ander account nog vragen hebt antwoord ik ze heel erg graag!⁠ ⁠ ⁠ Lingerie is van het merk Rosa Faia, zit enorm goed. Ze hebben daar grote maten, cupmaten gaan van A tot J. Ik draag een C.⁠ ⁠ Groot aanbod Rosa Faia lingerie bij @Anita_since1886_belux ⁠ ⁠ #rosafaia #rosafaiabeautiful⁠ @mmbsy.belgium⁠ ⁠

Een bericht gedeeld door Sofie Lambrecht (@curves.and.kisses) op

Q&A Over overgewicht en meer
Kijk jij naar jezelf in de spiegel?

Comments are closed.