You are beautiful.
You are strong.
You are worthy.

Every postpartum body is different.
We all have time needed to accept the change.
It isn’t always easy, but when we stick together, build each other up and show how a real postpartum body is we are capable of loving our bodies and honor it.

I keep posting and empowering.Postpartum body

Doorheen mijn zwangerschappen ben ik enorm veel aangekomen. Waar ik voorheen ook al te dik was rond mijn heupen, poep en bovenbenen ben ik dat nu ook aan mijn buik. Dat is nieuw voor mij en daar moet ik enorm aan wennen. Ik heb ook geen effen buik meer, naar de zijkant toe ontdek je heel wat lijntjes en streepjes. Het is bijna drie jaar geleden dat ik voor het laatst bevallen ben, de jaren daarvoor waren een aaneenschakeling van zwanger zijn, bevallen en opnieuw. Nu komt er geen nieuwe baby meer en moet ik het doen met het lichaam dat ik nu heb. Ik heb een soort rouw proces doorgemaakt en ik heb leren van mijn lichaam houden. Ik kan nu oprecht zeggen dat ik hou van mijn buik en dat ik ok ben met het dik zijn. Dit is wie ik ben en ik ben mooi. Maar bovenal, mijn kinderen vinden mij een prinses en ik ben de perfecte mama voor hen.

Mama jij bent mooi.
Mama jij bent sterk.
Mama jij bent het waard.
Hou van jezelf zoals jou kinderen van jou houden.