Sinds ik mijn zwart maxi rok heb van Anna Field Curvy ben ik er lichtelijk aan verslaafd geraakt. Ja, verslaafd aan een bepaald kledingstuk, het kan! Het was meteen wederzijdse liefde. Hij past bij alles en dan zie je ook mijn benen niet. Ik ben namelijk niet zo’n fan van mijn benen, en al zeker niet van mijn knieën. Ik kies dan ook meestal mijn rokjes en kleedjes uit op lengte. Zo wil ik dat ze altijd ofwel tot net onder mijn knieën komen ofwel tot op mijn schoenen.

Tot ik een paar weken terug op Vente-Exclusive aant kijken was en daar een schitterend groenachtig kleedje tegenkwam. Ik werd verliefd en bestelde het! Het is een kleedje dat niet geschikt is om borstvoeding in te geven tenzij je er geen kwaad inziet om je eventjes uit te kleden op een voedingsmoment. Dus, dit kleedje die ik aan als ik wegga zonder de dreumes. Het kleedje is heel wat korter dan wat ik wens. Maar omdat ik het echt te graag zie, doe ik dat gewoon!

Show your legs Veritas Mama ABC Blog

Show your legs

Dus als ik mijn legs moet showen draag ik simpelweg een panty! Meestal kies ik voor de ondoorzichtige zwarte of donkerblauwe variant, afhankelijk van mijn kleding. In de zomer draag ik een doorzichtige huidkleurige. Op de foto zie je een doorschijnende zwarte, dat is iets wat ik niet zo heel veel draag maar vond het toen wel passen. Mede omdat het ook nog eens een warme dag was en zo’n ondoorzichtige is dan meteen heel erg winter!

Show your legs Veritas Mama ABC Blog

Jurkje is van merk Yumi en dit is maat 44, de panty is van Veritas!

Bij Veritas krijg je t.e.m. 22/10/2017 50% korting bij aankoop van een 2de panty van het merk Insua of Soxi. Ik heb er ook kei schattige sokjes van, die draag ik dan met mijn zwart pumps en mijn langere rok.

Show your legs Veritas OOTD Mama ABC Blog

Veel liefs,
Sofie