De zomer komt er aan. Ik ben daar alvast super blij mee want ik hou enorm van de zon en alles wat erbij komt kijken.

Dat is niet altijd zo geweest. Ik hou wel al heel mijn leven van de zon maar ik had immense schrik voor sommige zomerse activiteiten zoals in badpak op het strand rondlopen. Mij niet gezien, ik verstopte me altijd in een groot strandlaken. Mijn veilige plek waar niemand mijn lichaam kon zien. Erg hé. De meeste maanden en jaren van mijn leven heb ik verprutst omdat ik niet zelfzeker genoeg was. Zo zonde.

Gelukkig ben ik in 2018 begonnen aan mijn weg naar meer zelfacceptatie en nu loop ik vrolijk rond in bikini zonder me iets aan te trekken van andere mensen. Ik ben gelukkig en vrij! Wat een hemels gevoel.

​Ik weet dat ik daar niet de enige in ben. Heel veel mensen hebben hulp nodig om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen, zeker naar de zomer toe. Daarom heb ik het traject Zomer vol Zelfvertrouwen – Ga de zomer in vol zelfvertrouwen. Dat traject omvat alles om te werken aan je zelfacceptatie en zelfvertrouwen naar de zomer toe.

GA NAAR HET TRAJECT

Enkele reviews van mijn andere trajecten:

5 dagen zelfacceptatie gratis challenge van Sofie Lambrecht 5 dagen zelfacceptatie gratis challenge van Sofie Lambrecht 5 dagen zelfacceptatie gratis challenge van Sofie Lambrecht 5 dagen zelfacceptatie gratis challenge van Sofie Lambrecht 5 dagen zelfacceptatie gratis challenge van Sofie Lambrecht 5 dagen zelfacceptatie gratis challenge van Sofie Lambrecht 5 dagen zelfacceptatie gratis challenge van Sofie Lambrecht 5 dagen zelfacceptatie gratis challenge van Sofie Lambrecht

Comments are closed.