Jiha, ik ben super blij! Ik sta de komende maanden in Goed Gevoel!

Echt super leuk om te doen en het resultaat te zien. Ik sta telkens in de Kids & Co sectie met een review over het speelgoed van VTech. Als VTech Blogkampioen 2017 en tevens VTech Ambassadrice 2018-19 doe ik dat met heel veel plezier. Ik blijf zoals altijd eerlijk en spreek vanuit mijn eigen ervaringen.

Goed Gevoel Juni 2018

Voor de Goed Gevoel van juni 2018 mocht ik de VTech  Kidizoom Duo uittesten. Ik was heel benieuwd want bijna exact een jaar geleden deed ik hetzelfde. De kinderen zijn ondertussen gegroeid en ik ging opnieuw goed letten op hun gedrag en hoe ze er foto’s mee maken.

Goed Gevoel VTech Kidizoom Duo

Goed Gevoel Juli 2018

Hier mocht ik mijn mening en de ervaring van de kinderen vertellen over de Magibook van VTech. Bekijk hier mijn artikel van even terug.

Goed Gevoel Juli VTech Magibook

Goed Gevoel Augustus 2018

Voor augustus mochten wij zowel de Picknickmand van VTech en ook wat Blub Blub Bad Speelgoed uittesten. Bekijk hier mijn artikel over de Picknickmand en hier over het badspeelgoed.

Goed Gevoel VTech Picknickmand Blub Blub Bad speelgoed

Goed Gevoel September 2018

Voor september mocht ik de DigiArt uittesten. De volledige review kan je hier terugvinden.

Goed Gevoel September KidiArt VTech

Tip! Al mijn reviews voor VTech kan je hier terugvinden.

Goed Gevoel Juni 2019

Goed Gevoel Artikel VTech Review

Goed Gevoel Juli 2019

Goed Gevoel Artikel VTech Review


Hoe ik denk over samenwerkingen lees je hier.