Mijn kinderen gaan dan misschien niet elke avond trouw in bad zoals het een goede moeder uit de boekjes betaamd. Als ze eens écht in bad zitten vinden ze het ook gewoon super leuk om er lekker lang in te zetten en heel veel te spelen. Ik schreef al eens over onze badspeeltjes en nu kwamen er nog heel wat badvriendjes bij!

VTech heeft namelijk een collectie Blub Blub Bad

Als super toffe blogster en tevens VTech Blogkampioen 2017 kreeg ik enkele Blug Blub Bad speelset opgestuurd. De kinderen dolbij, met name op de eerste plaats onze middelste zoon die werkelijk zot is van alles wat op een vis gelijkt.

blub blub bad vtech mama abc blog

blub blub bad vtech mama abc blog

Wendy Walvis & Zeevriendjes

We kregen Wendy Walvis en haar Zeevriendjes. Een super schattige walvis dat helaas geen water kan spuiten maar wel super schattige geluidjes maakt. Haar zeevriendjes spetteren en spatteren in het rond. De walvis heeft ook wielen waarmee je ook gewoon na het bad verder kan rondrijden! Misschien kan hij wel eens samen spelen met de ToetToet autootjes of de ZoefZoef dieren.

blub blub bad vtech mama abc blog

Spetter & Speel Dolfijn

Gelukkig spuit de Spetter & Speel Dolfijn wel water! Uit zijn duikbril komt er een leuke waterfontein, de kinderen vonden het geweldig! Ook de dolfijn heeft heel veel melodietjes om te beluisteren.

blub blub bad vtech mama abc blog

blub blub bad vtech mama abc blog

Sander Sleepboot & Vriendjes

Sander Sleepboot heeft maar liefst drie schattige vriendjes dat hij kan vooruit slepen! Vooral het kleine blauwe bootje is super schattig. De boot zelf heeft ook leuke melodietjes, de kleinere bootjes niet.

blub blub bad vtech mama abc blog

Speel ermee buiten

Wij hebben nogals wat regels wat speelgoed betreft voor binnen of buiten. Onze kinderen zijn er krak in van speelgoed buiten zo vuil te maken dat het onmogelijk nog binnen mag of gewoon weg kwijt is. Daarom mogen ze niet zomaar alles meenemen naar buiten. Voor deze bootjes maken we af en toe een uitzondering en dat enkel onder ons toeziend oog! Dan zorgen we voor een grote bak vers water – want in modderwater met stukjes gras en aarde komt dit vast niet goed en heel veel speelplezier. Zo zijn ze weer even zoet en fijn aan het spelen en spetteren. Erna verzamelen we alles in een grote bak en gaat het opnieuw veilig naar de badkamer.

blub blub bad vtech mama abc blog

blub blub bad vtech mama abc blog

Blub Blub Bad van VTech

De richtgroep van dit speelgoed zijn kinderen tussen de 1 en 5 jaar oud. Het assortiment is te koop op bol.com .

blub blub bad vtech mama abc blog

Wat mijn kinderen vooral héél leuk vinden

  • Het geluid, de meeste badspeeltjes maken geen geluid en dit is wel extra tof!
  • De schroef  van de speedboot, eigenlijk alles wat nog extra beweegbaar is.
  • Het waterspuiten van de walvis.
  • De wieltjes – Ze varen niet alleen maar kunnen ook rijden!

There are 2 comments

Comments are closed.