Bijna een hartstilstand door foto’s

Een paar weken terug ontdekte mijn dochter van 6 jaar opeens dat ze ook foto’s kon nemen met haar tablet. Algauw liep ze het huis rond met haar tablet om alles op beeld vast te leggen. Mijn zoon van 7 jaar vervoegde haar met zijn tablet. Allemaal goed en wel ware het niet dat mijn hart meermaals even stilstond. Ons huis ligt namelijk meer wel dan niet vol met speelgoed, of dat nu groot of kleine dingen zijn. Genoeg om over te struikelen, hun kleine teen moet maar blijven haperen achter een verdwaalde toettoet auto en pats daar vliegen ze al door de living. Hun tablet vliegt nog een paar meter verder en valt natuurlijk op een hoek waardoor heel het scherm aan gruzelementen ligt.

Kidizoom Duo Roze, de redder van mijn hart

Gelukkig ben ik nog altijd VTech blogkampioen en kregen we de VTech Kidizoom Duo roze. Dat is als basis een camera! Hip hoi, dat kwam hier dus meteen goed van pas. Mijn dochter helemaal in de wolken, hij was roze én die Kidizoom Duo roze heet zo omdat er 2 camera’s opzitten. Heel makkelijk dus om selfies mee te nemen. De camera werd hier meteen grondig getest!

kidizoom duo roze mama abc blog

Wat kan je met de Kidizoom Duo Roze

Je kan foto’s nemen! Zowel gewone foto’s als selfies. Het leuke is dat als je dan achteraf de foto’s bekijkt je er gekke effecten op kan bekijken door gewoon even met de Kidizoom Duo te schudden. Hilarisch vinden ze dat hier. Een simpele functie maar effectief om mijn kinderen in gelach te laten uitbarsten. Je kan nog meer dan foto’s bekijken en lachen met mama met een snor of rode neus.

Je kan ook filmen. Zo vonden we de Kidizoom Duo eens terug vol met filmpjes waarop mijn dochter aan het praten was. Kinderen doen grote mensen na en ja ik heb een tijd gevlogd dus deed mijn dochter dat ook. Zag ik er maar zo schattig uit op film.

Je kan de foto’s en filmpjes bewerken. Er zijn heel wat leuke effecten beschikbaar.

Er is ook een functie opnemen, dan kan je je stem opnemen en deze ook vervormen met de stemvervormers.

Als je er mp3’tjes op plaats kan je de Kidizoom Duo ook gebruiken om naar muziek te luisteren. Er is ook een koptelefoon bijgeleverd. De koptelefoon is dezelfde als bij de VTech Muziekspeler met dat verschil dat het doelpubliek, met name mijn oudste dochter en zoon, er wel voorzichtiger mee omgaat en de koptelefoon nog altijd leeft.

Ook staan er 5 spelletjes op die werken met een bewegingssensor.

Er zit ook een usb kabel bij waardoor je de Kidizoom Duo makkelijk kan aansluiten op de pc of tv om de foto’s te bekijken en eraf te halen. Je kan het geheugen zelf uitbreiden met een microSD-kaart. Er zitten 4 AA batterijen in.

kidizoom duo roze mama abc blog

Wat vinden wij ervan

Mijn dochter van 6 is er super blij mee. Ze loopt nu heel veel rond om foto’s te nemen van alles en iedereen. De camera kan ook tegen een stootje dus ik ben ook heel erg blij! Het is een leuk ding met veel mogelijkheden en toffe templates om foto’s te nemen. Ik zou het iedereen aanraden voor kinderen die willen experimenteren met foto’s en filmpjes.

Hun doelgroep zijn kinderen tussen 3 en 12 jaar!

kidizoom duo roze mama abc blog

Kidizoom Duo Roze kopen

De Kidizoom Duo is ook in het blauw verkrijgbaar trouwens dus laat dat je niet weerhouden als je prins of prinses absoluut geen roze wil hebben. De Kidizoom Duo is ook te koop op bol.com.

There are 2 comments

Comments are closed.