Ik (en soms eens iemand anders) schrijf met veel liefde voor deze blog. Sofie Lambrecht is mijn kindje, ik hou ervan en steek er enorm veel tijd en energie in. Ik wil mensen inspireren, bemoedigen en een kijkje geven in mijn gedachten en leven. Er zijn hier op Sofie Lambrecht tal van gratis artikels, tips en meer te vinden. Dit is mijn werk, deze blog begon jaren terug zonder enig opstart budget of lening.

Er verschijnen hier artikels over gekregen spullen, reizen of ik kreeg betaald. Deze artikels kan je vanaf nu  (19/05/2018) herkennen aan de #ad onderaan in de tags en in de tekst. Ik doe daar niet onnozel over, het is fijn om betaald te worden om te doen wat ik heel graag doe. Ik ben enorm blij en dankbaar dat dit mogelijk is en ik van mijn hobby mijn werk kan maken.

Geen onzin

Ik let erop dat alles wat op Sofie Lambrecht verschijnt past bij mezelf en bij jullie, mijn lezers. Ik werk enkel samen met bedrijven en merken waar ik achter kan staan. Ik test enkel producten als het past bij mijn gezin of bij mijn lezers, wat in de meeste gevallen goed samen valt. Ik ga geen producten de hemel inprijzen waar ik niet tevreden over ben. Ik vind het enorm belangrijk dat ik eerlijk blijf naar jou, mijn lezer, maar bovenal voor mezelf. Dit is mijn kindje en ik wil daar goed voor zorgen en dat doe ik door enkel artikels te publiceren waar ik mezelf in kan vinden en waar ika achter sta.

Meerwaarde

Dat ik af en toe dingen krijg of betaald wordt is een enorme meerwaarde voor mijn blog. Zo kan ik zaken uittesten die ik anders niet zou hebben, ik kan dingen vergelijken en mijn eigen mening over geven omdat ik het zelf ervaren heb. Zo ben ik in de mogelijkheid om meer interessante content aan te kunnen bieden. Zo kan jij hier reviews lezen en een betere beslissing nemen of je het nu al dan niet zelf wilt kopen of beleven. Geniet ervan!

Wil je samenwerken met mij? Kijk even hier.