Dit ben ik. Zo zie ik eruit. Geen photoshop, geen filters, geen andere kleuren.⠀

Kijk jij wel regelmatig naar je lichaam in de spiegel? In de spiegel kijken helpt mij enorm om mijn lichaam te aanvaarden. Het is niet altijd makkelijk maar het helpt! Ik kan het iedereen aanraden om ermee te starten. Kijk naar jezelf!⠀

Dat ik brede heupen heb ben ik gewoon. Maar dat ik vetjes op mijn buik heb niet. Ja, deze wil ik weg. Maar zo vlug gaat dat niet. Als het al ooit zal lukken. Wat de toekomst brengt zien we wel. Ik leef nu en NU doe ik ook wat extra moeite om mijn buikvetjes te aanvaarden.⠀

Ik kijk in de spiegel en verwonder me erom dat deze buik 5 kindjes heeft gedragen. Hoe zot is dat?!⠀

Bekijk het filmpje hier:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dit ben ik. Zo zie ik eruit. Geen photoshop, geen filters, geen andere kleuren.⠀ ⠀ Kijk jij wel regelmatig naar je lichaam in de spiegel? In de spiegel kijken helpt mij enorm om mijn lichaam te aanvaarden. Het is niet altijd makkelijk maar het helpt! Ik kan het iedereen aanraden om ermee te starten. Kijk naar jezelf!⠀ ⠀ Dat ik brede heupen heb ben ik gewoon. Maar dat ik vetjes op mijn buik heb niet. Ja, deze wil ik weg. Maar zo vlug gaat dat niet. Als het al ooit zal lukken. Wat de toekomst brengt zien we wel. Ik leef nu en NU doe ik ook wat extra moeite om mijn buikvetjes te aanvaarden.⠀ ⠀ Ik kijk in de spiegel en verwonder me erom dat deze buik 5 kindjes heeft gedragen. Hoe zot is dat?!⠀ ⠀ ⠀ #this_is_postpartum⠀ ⠀

Een bericht gedeeld door Sofie * Body Pos Mom (@sofie_lambrecht_) op

Mijn top 5 Body Pos Foto’s

Comments are closed.