Ik ben een fan van valentijn! Ik weet dat er veel mensen dat nogal gedoe vinden of commercieel. Ik trek me daar lekker niets van aan, ik hou van Valentijn en koop dus ook elk jaar een leuk cadeautje voor mijn man. Vaak is dat iets met een knipoogje eraan. Hieronder zet ik vijf leuke en grappige cadeau ideeën op een rijtje!

Lees ook: Last Minute Valentijn Tips

Relatiereddende flacon set

Nou, om de spits af te bijten is het eentje dat ik nooit zelf zou kopen. Toch kan ik er de humor van inzien. Het gaat om een cadeau dat er uitziet als een boek met de titel “How to survive a Relationship” en als je het boek opent zie je er twee miniflesjes inzitten waar je alcohol in kan doen.

Natuurlijk schrijven we dat met een dikke knipoog. Drank is nooit de oplossing, laat ons dat even gezegd hebben. Een shotje meer of minder gaat heus je relatie niet redden van de ondergang. Helaas. De relatiereddende flacon set is dan ook bedoeld als simpele maar doeltreffende grap. En je weet dat een cadeau geslaagd is als het een glimlach tevoorschijn kan toveren. Nog een laatste tip: A) bespaar niet op de inhoud van de flacons en B) giet geen olie op het vuur. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben.

Valentijn cadeau ideeen

Comic Fotolijst

Mijn man heeft op zijn bureau op zijn werk een fotolijstje staan met foto’s erin van ons allemaal. Heel lief en leuk natuurlijk. Dit fotolijstje is geweldig voor dit doeleinde of gewoon om in de living te plaatsen. Je kan er 6 foto’s insteken en er zitten tekstballonnetjes bij zodat je er een comic van kan maken. Hoe tof is dat!

Neem de fotolijst, zoek 6 vrolijke foto’s en creëer een klein foto liefdesverhaal of zoek je beste vakantiekiekjes uit en plaats die in de fotolijst. Je kunt nu de foto’s met de tekstballonnen beplakken en van grappige spreuken voorzien. Deze spreuken of opmerkingen zullen in de toekomst door niemand vergeten noch ontkend kunnen worden, omdat de Comic fotolijst in elke kamer een aanwinst is en ook vanwege zijn ophang- en plaatsingseigenschappen overal zijn plekje vindt.

Valentijn cadeau ideeen

Kopen? Hier!

Zeg het met planten

Deze “Grow Me” planten zijn net iets origineler dan de gewone klassieke kaart. Je hebt keuze tussen drie verschillende: “I Love You”  –  ik denk dat deze wel past bij Valentijn, de “Hot Stuff” – deze past heel erg zeker bij Valentijn! en de “Happy Birthday” – deze past euh niet zo goed voor de meeste mensen tenzij ze natuurlijk heel toevallig jarig zijn op Valentijn.

Het pakketje is echt compleet, met zaden (chilipeper of pronkerwten of kamperfoelie) maar ook een kokosnootschaal die dient als pot en een plantenmarker. Het is ook enorm gemakkelijk: ewoon De mestschijf in de pot plaatsen, er water opgieten en kijken hoe de schijf zich uitbreidt; het zaad zaaien; op de vensterbank zetten, regelmatig water geven en kijken hoe het groeit. Ik denk dat ik dat zelfs zou kunnen.

Valentijn cadeau ideeen

Prosecco en aardbeien van chocolade

Yes, wat wil een mens nog meer? Chocolade! En het ziet er nog eens kei lekker uit, een heel origineel en mooi cadeau dit!

Valentijn cadeau ideeen

Valentijn cadeau ideeen

 

Kopen? Hier!

Wondercakes –  De fijne taart uit blik

Ook dit is een toppertje. Het is taart in blik, hoe de max is dat?! Geweldig toch en meer nog er zit een leuke wondercandle bij, natuurlijk kopen we voor Valentijn de hartjes editie. Lekker smullen, zonder werk! Waarom je deze moet kopen? wel, om deze zes redenen:

  1. Ten eerste komt hij uit blik, wat eigenlijk al grappig is, maar in dit geval ook bijzonder praktisch, omdat je je de tijdrovende aangelegenheid van het taartbakken bespaart.
  2. Ten tweede krijg je naast de wondercake ook een wondercandle, waarmee je – het blik is net open – nog minstens zoveel indruk maakt. (Wat is, tenminste bij feestelijke aangelegenheden, een taart zonder kaars?)
  3. Ten derde zien de wondercakes er te gek uit en komen, heel sympathiek, uit een leuke bakkerij in het mooie Zwarte Woud, die naast natuurlijke ingrediënten veel nadruk legt op duurzaamheid. (Daarom krijg je bij elke taart een beukenhouten lepel uit duurzame bosbouw, wat ons erg aanstaat.)
  4. Ten vierde worden wondercake en wondercandle in samenwerking met sociale werkplaatsen van “Lebenshilfe Deutschland” samengesteld en verpakt, wat ons ook erg aanstaat.
  5. Ten vijfde brandt er niets zo mooi als de wondercandle.
  6. Ten zesde is een taart altijd goed – bijvoorbeeld voor een verjaardag, Moederdag, Valentijnsdag, een naamdag, huwelijksdag, zaterdag, zondag, maandag, dinsdag etc.
    Ten zevende: als het al moet opvallen, dan liever zoet.

Valentijn cadeau ideeen

Valentijn cadeau ideeen

Kopen? Hier!

There is one comment

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.