overhemden mama abc blog

Cadeau voor mannen

Niet alleen vrouwen krijgen graag cadeautjes – ja, ook als ze zeggen dat ze niets hoeven – ook mannen worden graag verwend! Het is niet altijd simpel om het juiste cadeau voor de juiste man te zoeken. Mijn man heeft altijd wel een hele verlanglijst klaarstaan hoor. Dus op zich geen gebrek aan inspiratie. Helaas heeft hij nogal een dure smaak en wil hij vooral nerdy gadgets. Hetgeen niet duur is koopt hij gewoon meteen zelf, ja zo verwend is die man van mij.

Ik schuw er niet van om hem die gadgets te geven maar af en toe zoek ik ook naar andere cadeautjes. Zo gaf ik hem op onze 10 jarige huwelijksverjaardag een super mooi beeldje van een koppel, dat staat nu te pronken naast zijn Nintendo Switch. Maar waar ik het hier over wil hebben is de cadeautip om eens een overhemd cadeau te geven. Ik heb namelijk een leuke online webwinkel ontdekt waar je altijd kan slagen!

overhemd mama abc blog

Geef een overhemd

Een overhemd geven, zou dat het moderne “ik kreeg weeral sokken” kunnen worden? Nou, ik kan je alvast zeggen dat ik een overhemd vast veel sexyer vind staan bij een man dan een paar sokken, ook al zijn deze zonder gaten. Maar, hoe begin je daar nu aan? Zeker als je het als verrassing wil geven, hoe pak je dat aan zodat het een overhemd is dat toch zal passen? Wel, er is namelijk een online webwinkel dat overhemden verkoopt met een persoonlijke service. Ze hebben een heel erg ruim assortiment wat wel overdonderendd kan zijn maar ze zijn altijd bereid om je een handje te helpen. Zo heb ik gewoon om mijn man te verrassen zijn maten opgenomen, doorgegeven en wat top kleuren doorgegeven en wat later kregen wij een mooi passend overhemd opgestuurd.

Veel merken

Zoals ik al zei, er is echt een grote keus aan overhemden. Wat ik, maar vooral mijn man, zo tof vind aan het aanbod is dat er veel overhemden beschikbaar zijn die extra lang zijn, zoals bijvoorbeeld de Thomas Maine overhemden. Die overhemden zijn bedoeld om in een broek gestopt te worden en die blijven er dan ook netjes zitten ook al moet je je bukken. Gedaan met die overhemden die halfstok eruit hangen een uur later.

overhemden mama abc blog

Waarom zou je dat nu doen

Ben je nog niet helemaal overtuigd dan geef ik je met plezier hier nog even mijn redenen waarom een overhemd kopen voor een man een goed idee is!

De meeste mensen zijn niet gewoon om een overhemd cadeau te doen of te krijgen, dus het is een origineel idee!
Je kan een overhemd aan werkelijk alle soorten mannen cadeau doen, zowel aan je man, je papa of je zoon.
Als je een overhemd koopt voor je man kan je ervan genieten hoe extra sexy hij eruit ziet.
Het is een cadeau dat werkelijk gedragen zal worden en waar je heel lang genot van zal hebben.

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.