Ik maak er geen geheim van dat ik graag mannen in pak zie! Het is misschien cliché maar ah het heeft dan ook een reden natuurlijk. Als een pak dan nog eens heel goed past bij de eigenaar en niet zomaar een doorsnee pak, kant en klaar, uit de winkel waarvan er honderden dezelfde gemaakt zijn is het nog veel leuker om naar te kijken! Nu, ook al heb je een redelijk doorsnee pak kan je het altijd opleuken met bretels! Yes, ik ben zoiezo al fan!

Bretellen van Mighty Good Man

Wel, wil jij jou partner ook in een kostuum zien, afgewerkt met bretels, dan moet je bij Mighty Good Man zijn. Het is ten eerste een heel erg cool merk en ze hebben een heel fijn aanbod. De bretels die ze daar verkopen zijn allemaal heel bijzonder en zijn verpakt in een heel leuke doos. Ideaal dus om cadeau te doen, met Valentijn kortbij zeker een toppertje!

Lees meer: Last Minute Valentijn TipsBretels van Mighty Good Man Mama ABC BLog

Als je partner nog nooit bretels heeft gedragen en wat verveeld zit met hoe en wat kunnen ze ook op de site kijken van Mighty Good Man. Er is een lookbook en heel wat tips om te stylen.

De bretels dat verkocht worden bij Mighty Good Man zijn trouwens handgemaakt en dat volgens de authentieke Engelse stijl. Je kan zelf kiezen uit clips of knopen en er zijn ook bretels te koop die beiden hebben. Kei praktisch. Als je kiest voor een setje met knopen dan ontvang je leuke bijpassende knopen én ook het garen en een naald om ze zelf aan je broek te kunnen bevestigen.

Bretels van Mighty Good Man Mama ABC BLog

 

There are 12 comments Reageer!

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.