Anna twee jaar

Mijn lieve, kleine meid is twee. Mijn baby is twee.

Twee jaar mama van vijf.
Twee jaar hélemaal compleet.

Tweede keer twee jaar borstvoeding.
Eden kreeg zelfs twee keer twee jaar borstvoeding (tot zijn vier jaar dus). Ik ben blij dat ik opnieuw de WHO norm haalde, zonder enige moeite langs mijn kant. Maar, in alle eerlijkheid, ik heb het er een beetje mee gehad. Dus we gaan zachtjes aan minderen, al weet ik uit ervaring met Eden dat het niet simpel is.

Ik hou van Anna. Het is niet zo moeilijk om van haar te houden, alles wat ze doet is ondeugend maar ook enorm schattig. Ze is een echte poppenmama, danst veel, is verzot op bumba en plop en draait iedereen rond haar vingertje.

Toen we een tijdje dachten van vier is genoeg*. Vier kon nooit genoeg zijn. Anna hoort bij ons en met vijf kinderen, zeven mensen is ons gezin compleet.
*Anna is geen ongelukje.

Ik hou mijn hart vast voor dit meisje. Ze heeft de euh nogal speciale eigenschappen van zowel Emma als Eden. Een spannende combinatie. Ik ben alvast benieuwd wat dat ons zal brengen. Ik ben er klaar voor en heb er zin in!

Gelukkige verjaardag, lieve Anna!