De winter doorkomen met kleine kinderen is niet altijd evident. Sommige kinderen zijn vatbaarder voor winter ziektes dan anderen. Gelukkig zijn er tal van middeltjes om de vitamines te boosten en de virussen te slim af te zijn. Er zijn geen middeltjes beschikbaar om nooit meer ziek te worden en dat is ook niet nodig. Maar gelukkig kan je wel extra vitamines innemen om er sterker voor te staan. Het is zeker nuttig om extra weerstand op te bouwen tijdens de herfst om de winter net iets beter te doorkomen. Onderaan dit artikel kan je enkele goede producten vinden daarvoor.

Lees ook: 5 tips om de winter door te komen

Kinderen

Heerlijk warme pyjama’s

Esprit

De wintermaanden staan ook voor gezelligheid, er zijn al heel wat feestdagen en momenten met het gezin en familie. Op zo’n dagen ben ik ook voorstander van comfortabele kleding en dagen doorbrengen in pyjama.  Koop de kinderen allemaal heerlijke warme pyjama’s en geniet van de gezelligheid. Ideaal ook voor pakjesavond of oudejaarsavond, het spaart je ook weer een feest outfit uit.

Warme kinderkleding

Esprit

Esprit

Een aangepaste kledingkast is natuurlijk ook een must  om de winter goed door te komen. Bij Esprit hebben ze warme kinderkleding met donzige jassen die ook tegen regen kunnen, heerlijk gezellige knuffelbare truien en nog veel meer. Omdat ik kleding moet kopen voor vijf kinderen kijk ik altijd naar betaalbaar maar toch een deftige kwaliteit. Vooral voor mijn jongens is dat wel handig omdat ze makkelijk hun kleding kunnen doorgeven en dan is het wel zo fijn als het er na een seizoen nog heel goed uitziet. Bij kleding van Esprit is dat wel het geval en het is gewoon ook kei makkelijk dat je online kan shoppen zo hoef ik geen vijf kinderen mee te sleuren naar de winkel.

Lees ook: Buitenspelen in de regen – Activiteiten

Multivitamines en meer

alvityl

Ik start in de herfst met mijn kinderen extra vitamines te laten nemen. Ik laat ze vitamine D nemen en ook multivatamines, als er ziekte in de lucht hangt of ik een voorgevoel heb dan ga ik nog een stapje verder en geef ze wat extra weerstand. Ik gebruik heel graag de Alvityl Multivitamines en Alvityl Weerstand. Bouw de vitamines in in het ochtendritueel en dan kan het hele gezin de winter aan!

De kleinste kinderen nemen vooral heel graag de Alvityl Vitaliteit omdat deze eruit zien, smaken en voelen als gewone snoepjes.

Ik koop tegenwoordig deze vitamines gewoon online, dat scheelt me een apotheek stopje. Newpharma, de eerste online apotheek voor België is daar uitermate geschikt voor.

Volwassenen

Voor volwassenen kan ik zeker “ArkoVital Acerol 1000” aanraden, dat zijn volledig natuurlijke vitamines waarop je kan kauwen of zuigen. De smaak vind ik geweldig, maar misschien voor sommige personen te sterk aanwezig. Ze zijn heel kruidig/fruitig van smaak, ik hou daar wel van. Verder kan ik zeker ook een magnesium, calcium en ijzer mineraal aanraden daarvoor is “Promagnor” een geweldig product, dat heb je in verschillende vormen zowel Instant als capsules zodat je kan kiezen wat het beste bij jou past. Magnesium is een mineraal, zoals calcium, ijzer en andere, dat bij tal van lichaamsfuncties onmisbaar is. Ons lichaam kan echter zelf geen magnesium aanmaken en is daarom aangewezen op de dagelijkse inname van magnesium uit de voeding. Onze hedendaagse voedingsgewoonten kunnen echter gemakkelijk leiden tot een ontoereikende magnesiumopname. Bovendien zijn er een aantal specifieke omstandigheden waarbij de behoeften aan magnesium verhoogd zijn, zoals de groeifase, zwangerschap, intensieve sportbeoefening en tijdelijke vermoeidheid.
Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

newpharma promagnor

vitamines

Ook deze producten kan je heel makkelijk opzoeken bij Newpharma, daar zie je dan ook alle verschillende keuze’s.


Deze producten heb ik gekregen, mijn reviews zijn altijd eerlijk en uit mezelf – meer lezen over hoe ik denk over samenwerkingen doe je hier.

Comments are closed.