Kneipp heeft een nieuwe mannen lijn, eentje waar vrouwen alleen maar jaloers op kunnen zijn. Nu, niemand zegt dat vrouwen ze ook niet mogen gebruiken natuurlijk.

De look en feel

Echt kei mooi, de flesjes en tubes hebben allemaal een heel mooie stoere hout look. Past volgens mij in elke badkamer en is geliefd door zowel mannen als vrouwen. Producten met een dergelijke look en feel zie ik graag open en bloot in mijn badkamer staan. Kneipp, echt heel goed gedaan!

2-in-1 producten voor mannen

Ik denk dat gemiddeld bekend vrouwen het vaak veel leuker vinden om meerdere verschillende producten te kunnen kopen en gebruiken dan mannen. Ook dit heeft Kneipp goed bekeken door die heerlijke mannenlijn te ontwikkelen met allemaal 2-in-1 prodcuten, waarbij ze dus slechts één product nodig hebben om zowel hun haar als hun lichaam te wassen.

Kneipp Mannen

 

Kneipp for Men 2-in-1 Douche Warm Woods

Kneipp® 2-in1 Douche Warm Woods is een stoere, warm houtachtig geurende shampoo en douche (2-in-1) van cedernoot met eik. De geur van cederhout in combinatie met eik en natuurlijke oliën creëert een buitengewone douche-ervaring.

Meer informatie en alle ingrediënten kan je hier terugvinden.

Kneipp for Men Douche Ready to Go 2-in-1

Ervaar de nieuwe verkwikkende kick van Kneipp® 2-in-1 douche Ready to Go. De natuurlijke verzorgende kruidenformule met citroengras en Guarana minimaliseert het vochtverlies* en beschermt de huid tegen uitdroging. De dynamische geur is stimulerend en activerend terwijl huid en haar voorzichtig worden gereinigd. *experimenteel onderzoek.

Meer informatie en alle ingrediënten kan je hier terugvinden.

Kneipp for Men Douche foam Cool Freshness

Kneipp® Douche foam Cool Freshness met de krachtige frisse geur van cool mint in combinatie met zeemineralen en natuurlijke jojobaolie creëert een buitengewone douche-ervaring met een uniek, romig schuim. Ervaar maximale verfrissing en nieuwe energie met deze natuurlijk verzorgende formule.

Kneipp Mannen

Zijn en haar favoriet …

Zowel mijn man als ikzelf hebben deze drie producten uitgetest.

Zijn favoriet

Mijn man: “Mijn voorkeur gaat uit naar de Cool Freshness, vanwege de heerlijke verfrissende geur en het fijne gel-to-foam gevoel, kort gevolgd door de Ready To Go met zijn heerlijk zachte schuim. Ik ben minder fan van de Warm Woods, de geur was een beetje zwaar naar mijn gevoel en de textuur is ook wat dikker dan de gemiddelde douchegel. Zeker niet slecht, maar niet direct mijn smaak.”

Haar favoriet

Mijn absolute favoriet is de Cool Freshness, dus sorry man maar deze zal ik toch ook wel gaan gebruiken! De andere vind ik ook wel heel fijn met als tweede de Ready To Go.

Comments are closed.