Cadeau of speelgoed kopen voor peuters en kinderen in het algemeenis niet altijd evident. Zeker niet als er nog zusjes of broertjes zijn en de speelgoedkast al lijkt over te lopen. Wij zijn zelf enorm fan van VTech omdat het kwaliteit is en ook echt meerdere kinderen en gezinnen kan overleven. Dit speelgoed kan je dus achteraf doorverkopen tweedehands of weggeven aan iemand dat je kent of aan een goed doel.

Lees ook even dit: Speelgoedberg onder controle houden

Peuter speelgoed als cadeau

5 in 1 Letter Locomotief

Deze hadden we toen onze jongste dochter nog kleiner was, het leuke hieraan is dat je dit al kan geven als ze echt nog baby zijn en hoe meer peuter ze worden hoe anders ze ermee gaan spelen. Ze gaan telkens nieuwe onderdelen en functies ontdekken. Heerlijk! Ik schreef er al eens een uitgebreid artikel over, kijk maar hier. Deze 5 in 1 Letter Locomotief staat klaar om cadeau te doen aan mijn nichtje haar eerste verjaardag.

Bla Bla Blocks

Zelf hebben wij deze niet in huis omdat we al een overdaad hebben aan Duplo maar hadden we dit niet koos ik waarschijnlijk voor deze vorm! Deze Bla Bla Blocks van VTech zijn gewoonweg fantastisch, je kan er mee bouwen én natuurlijk zit er ook een pratend element in waardoor de kinderen dingen gaan leren en ontdekken. Ik gaf dit cadeau aan mijn metekindje haar derde verjaardag en ze was er enorm blij mee! Er zijn enkele sets verkrijgbaar, je kan ze makkelijk kopen via bol.com kijk maar eens hier.

Ik schreef er ook een langer artikel over, kijk maar eens hier.

Bla Bla Blocks VTech Speelgoed

Blub Blub Bad speelgoed

De meeste kinderen gaan heel graag in bad en met super leuke speeltjes die dan ook nog eens kunnen zingen en sommige zelfs water spuiten is het helemaal feest! Hier kan je terecht voor mijn artikel over het Blub Blub Bad speelgoed van VTech, en hun aanbod is nog veel uitgebreider. Kijk maar eens hier.

Mijn eerste woordjes

Een tof en stevig boekje waarmee het kind 100 woordjes kan ontdekken en leren! Er zijn ook weetjes en grappige geluiden en wat ook echt super tof is dat je kan kiezen tussen Nederlands en Engels. De woorden zijn opgedeeld in 12 verschillende thema’s en met dit boekje vergroten ze hun kennis en hun woordenschat. Maar bovenal, het is super leuk om dit boekje samen met je kindje te ontdekken en de peuter kan er ook rustig alleen mee spelen. Mijn eerste woordjes van VTech kan je hier kopen. Wij gaven zo’n boekje cadeau aan mijn man zijn petekindje, echt een topper.

Rock & Leer Drumstel

Wij hadden deze even in huis voordat het naar een ander lief kindje mocht gaan. En ja wat een pret hadden ze hiermee, echt een aanrader dit drumstel. Creatief bezig zijn met muziek is enorm goed voor hun ontwikkeling. Dus zeker een topper dit en hij staat dan nog eens kei schattig in de speelruimte! Ik schreef over dit Rock & Leer Drumstel en over nog twee andere muziektoppers van VTech een artikel, lees het hier. Een muziekaal cadeau voor een peuter is altijd een echte hit, voor de ouders soms wat minder maar hey het is gewoon ontzettend cool!

peuterspeelgoed tips van vtech

Toet Toet Auto’s en Zoef Zoef dieren

Dit is echt een must-have voor hele peuter en kleuter tijd. Onze kinderen spelen hier enorm graag mee en het toffe is dat je dit makkelijk kan uitbreiden dus kei handig naar komende feestdagen en cadeautjes toe. En voor alle Disney fans: Er is nu een kei toffe Mickey Mouse serie, echt enorm leuk! Ik schreef eerder al een artikel over onze Toet Toet auto’s en over de Zoef Zoef Dieren.

Toet Toet Auto’s koop je hier, pas op er is enorm veel keuze!
Zoef Zoef kan je makkelijk hier vinden.

VTech Vrolijke Vriendjes magische eenhoorn

Vrolijke Vriendjes

Vrolijke Vriendjes is ook nog zo’n top serie van VTech, er is een heel deel iets meer gericht op meisjes met Eenhoorns en Prinsessen maar er is nu ook een stoer Piratenschip. Natuurlijk kan beiden voor jongens of meisjes. De mannetjes zijn onderling combineerbaar en de teksten zijn telkens heel persoonlijk ingesproken. Kei tof! Ideaal om te geven als cadeau aan een peuter. Wij gaven zo’n Magische Eenhoorn aan het kindje van mijn zus en die is er ontzettend blij mee, ze kruipt continu achter de eenhoorn aan. Zalig! Ook hier is enorm veel keuze in, kijk maar.

Ik hoop dat jullie nu beter weten wat te kopen van speelgoed voor een peuter of kindjes tussen de 1-5 jaar oud. Een cadeau is altijd leuk en al zeker om zo’n schattige peuter blij mee te maken.Het leuke aan dit speelgoed is dat het dus mooi, leuk en ook leerzaam is. Het gaat ook super lang mee wat er voor zorgt dat je het speelgoed kan doorgeven als de kinderen het ontgroeit zijn. Wat extra goed is voor het milieu natuurlijk en dan maak je ook nog eens mensen blij. Laat me maar iets weten als je je favoriete peuter een cadeau gaf uit deze lijst!

Comments are closed.