Dat onze jongste hier zot is van alles wat lawaai maakt is al gekend. Nu kreeg ik van VTech enkele leuke ZoefZoef dieren opgestuurd. We hadden er hier al een aantal en deze zijn een grote hit bij de dochter. Onze bak was nog net groot genoeg voor enkele erbij, dus welkom!

ZoefZoef dieren

VTech heeft een heel assortiment voor ZoefZoef dieren. ZoefZoef dieren zijn speelfiguren op wieltjes, deze kunnen rijden, maken geluidjes en geven licht. Ze kunnen rijden over de speciale ZoefZoef dieren wegen en ook over de ToetToet banen. Ze zijn super schattig en aantrekkelijk voor zowel baby’s als kleuters.

Leer spelenderwijs het dierenrijk ontdekken! Druk op het hoofdje om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen. Beweeg het diertje over de Magische Sensors van de Zoef Zoef Dieren en Toet Toet Auto’s speelsets voor leuke reacties.

Zo’n ZoefZoef dier werkt op batterijen en is gemaakt uit kunststof. De aanbevolen leeftijd is 1-5 jaar.

zoefzoef dieren vtech mama abc blog

Pluche ZoefZoef dieren

De 3 nieuwste ZoefZoef dieren hebben een vacht gekregen. Die dieren zijn namelijk voor een deel gemaakt uit pluche. Ze zijn heerlijk zacht en zien er nog schattiger uit. De 3 Pluche ZoefZoef dieren zijn Simone Schaap, Koko Konijn en Daan Dalmatiër .

– Ontdek het dierenrijk met dit knuffelzachte dierenvriendje!
– Druk op het hoofdje om geluidseffecten, grappige zinnetjes en gezongen liedjes te horen
– Beweeg het diertje over de Magische Sensors van de Zoef Zoef Dieren en Toet Toet Auto’s speelsets voor leuke reacties
– 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes
– Stevig en duurzaam design
– Automatische uitschakeling

Zowel de ZoefZoef dieren als de Pluche ZoefZoef dieren zijn te koop op bol.com .

zoefzoef dieren vtech mama abc blog

zoefzoef dieren vtech mama abc blog

Uitbreiden

VTech heeft een uitgebreid gamma aan ZoefZoef speelgoedstukken, zoals bijvoorbeeld een ZoefZoef boomhuis of Dieren Kippenhok. Dergelijke bijeen passende sets vind ik ideaal om te vermelden op een verjaardagsfeest uitnodiging!

zoefzoef dieren vtech mama abc blog

Comments are closed.