Ik ging voor het eerst naar Comics Station in Antwerpen en een week later nog eens. Dusja dat het leuk was kan je wel zeggen! De eerste keer ging ik samen met de twee jongste jongens en de tweede keer met het volledig gezin. De eerste keer een halve dag (ze konden langer spelen) en de tweede keer zo’n 6 uurtjes. Comics Station kan dus wel tellen als een daguitstapje.

Comics Station

Comics Station is een binnenpretpark waar kinderen tussen 3 en 12 jaar een hele dag kunnen spelen en meerijden in attracties. De attracties zitten goed verstopt in de thema gebieden. Ik wil zeggen, ge ziet geen karretjes of treintjes rondrijden in Comics Station zelf, maar ze zijn er heus wel!

Comics Station Antwerpen

De striphelden

Comcis Station is opgebouwd rond striphelden:

  • Suske en Wiske
  • Urbanus
  • Smurfen
  • Lucky Luke
  • Jommeke
  • De Kiekeboes

De attracties

Er zijn heel wat verschillende attracties bij Suske en Wiske moet je opdrachten oplossen in het laboratorium van Professor Barabas. Bij Urbanus maak je een te gekke toer in Cesar’s stamkroep en heb je de tijd van je leven. De smurfen nemen je mee naar hun bos en ze hebben jou hulp nodig. En zo zijn er nog tal van attracties te ontdekken!

Spelen en ontdekken

Naast de attracties zit Comics Station gewoon stampvol met dingen om te doen en te ontdekken. Elke stap dat je verzet zie je iets nieuws om te bekijken, te doen of waar je kan spelen. Zo zijn er glijbanen, tv’tjes met spelletjes op, een kussenbad, een groot indoorklimding, … en ga maar door.

Comics Station Antwerpen

Suske en Wiske Show

Er zijn geregeld over de dag ook shows te bekijken in het theater in Comics Station. Toen wij er waren was er net een nieuwe show gelanceerd van Suske en Wiske, de kinderen vonden het fantastisch om te bekijken. De show duurde een 20tal minuutjes! De moeite waard.

Eten en drinken

Je kan er natuurlijk ook koude en warme dranken kopen, snoepjes en ander lekkers, broodjes en warm eten. We zijn er twee keer blijven eten en het was beide keren super lekker! Yes we gaan wel nog eens een derde keer terug.

Ga met korting naar Comics Station

Met de code “SofieLambrecht” betaal je 14,90 euro ipv 21,50 euro dus dat kan al tellen hé! Om de code te gebruiken moet je de tickets online bestellen op comicsstation.be . Code geldig tot en met 3 maart.

Vlog Comics Station

Foto’s Comics Station

Comics Station Antwerpen Comics Station Antwerpen Comics Station Antwerpen Comics Station Antwerpen Comics Station Antwerpen Comics Station Antwerpen Comics Station Antwerpen Comics Station Antwerpen Comics Station Antwerpen Comics Station Antwerpen Comics Station Antwerpen Comics Station Antwerpen Comics Station Antwerpen

There is one comment

Comments are closed.