VTech speelgoed heeft drie nieuwe badspeeltjes uit. Mijn twee zonen hebben ze vol overtuiging voor het eerst uitgetest!

Wij hebben de VTech Blub Blub Bad Waterpret Eend en de VTech Blub Blub Bad Waterpret Flamingo. Beiden zijn super leuk! De Blub Blub Bad Waterpret Eend is een grote gele eend met een klein baby eendje erbij. De Blub Blub Bad Waterpret Flamingo heeft een klein mandje met daar in een waterrad  bij zich, super leuk om onder de kraan te houden of om met het mini eendje water op te gieten.

Badspeelgoed van VTech - uren pret in bad Badspeelgoed van VTech - uren pret in bad

De badspeeltjes zijn van VTech dus dat betekend dat er ook grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes te horen zijn! Er komt binnenkort ook ngo een Blub Blub Bad Waterpret Eenhoorn uit! Volgens mij zal dat ook echt een topper zijn.

 

VTech Badspeelgoed

VTech heeft een heel uitgebreid gamma aan badspeelgoed. Enkele daarvan hebben ze reeds in ons bezit: Blub Blub Bad met VTech . Ontdek nog meer van het gamma VTech Blub Blub Bad.

Alle badspeeltjes van VTech hebben een extra functie zoals leuke liedjes, dingen die kunnen bewegen of spuiten. Ze spelen ook in op één of meerdere ontwikkelingen die goed zijn voor het kind. Zoals aanzetten tot water vullen en uitgieten, meezingen, ermee rondjes draaien, …

In bad gaan vinden de meeste kinderen super leuk en met speeltjes wordt het helemaal een feest! De speeltjes zijn stevig en kunnen tegen een harde stoot, dus als er eentje overboord vliegt is dat gelukkig ook geen ramp. Ik weet niet hoe rustig jou kinderen in bad gaan, de mijne helemaal niet haha. We hebben verschillende soorten speeltjes zodat ze kunnen afwisselen maar het aanbod zorgt er ook voor dat ze soms echt rollenspellen gaan doen tijdens badtijd. Super leuk om te zien.

De favorieten van mijn kinderen:

Naast de nieuwe badspeeltjes van hierboven natuurlijk!

Nieuwste pop van VTech is een jongetje en gaat graag in bad(Opent in een nieuwe browsertab)
Zoomizooz VTech speelgoed(Opent in een nieuwe browsertab)
7 x Peuter speelgoed van VTech(Opent in een nieuwe browsertab)

Comments are closed.