En dus hopelijk jou kinderen ook!

Nu, wij kregen reeds enkele weken geleden Bobby gaat in Bad opgestuurd om grondig uit te testen! Aan een pop valt er natuurlijk niet zoveel te ontleden op het eerste zicht maar toch sta ik er altijd van te verbazen hoe anders mijn kinderen reageren op elke pop individueel. Ik heb twee dochters en ze zijn beiden verzot op poppen, we hebben er ondertussen heel wat verschillende in huis. Deze nieuwe pop van VTech Bobby gaat in Bad vonden ze meteen leuk omdat het

  1. een jongen is
  2. hij in bad mag
  3. er een gieter bij zit
  4. hij een super schattig onderbroekje en handdoekje heeft

Bobby gaat in Bad kan je kopen bij bol.com, kijk hier.

Bobby gaat in bad Vtech Speelgoed

Bobby gaat in Bad van VTech

Babypop Bobby kan mee in bad! De pop kun je instellen op de mama- of papastand. Druk op zijn buik om vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en grappige geluiden te horen in het water of daarbuiten. Met behulp van de watersensor weet Bobby wanneer hij in het water zit en wanneer niet. Luister naar zijn vrolijke reacties en gebruik de douchekop om hem te wassen. Kleed hem aan met het broekje en de badjas zodat hij het niet koud heeft wanneer hij uit het water gehaald wordt.

Het leuke aan deze pop voor ouders is dat er een gietertje bij zit. De kinderen vinden het geweldig om daarmee te spelen, voor kinderen met een angst voor water in hun ogen of anders kan dit ook heel therapeutisch werken. Ik zeg niet dat met deze pop en zijn gieter alle problemen opgelost zijn maar het kan een begin zijn. Je kan rustig in bad het voordoen bij Bobby wat je precies gaat doen. Het kindje kan ook zelf aan de slag ermee en het uittesten bij de pop. Een ideale leeromgeving!

Bobby gaat in Bad kan je vinden bij bol.com, klik hier.

Mijn knuffelpop VTech

Comments are closed.