Tuimelen in het Klim & Verken Boomhuis

Mijn kinderen mochten niet door hun handjes piepen! Stilletjes kwam ik aan met een hele grote doos. Anna (3) kon zich natuurlijk niet inhouden en keek stiekem al even wat mama nu weer van plan was. Toen ik riep “Kijken maar!” deden ze hun handjes weg en oogjes open. Diezelfde ogen werden meteen een pak groter toen ze het Klim & Verken Boomhuis van VTech zagen.

Die kinderen van mij werden weer maar eens verwend met het allernieuwste speelgoed. Als deskundige unboxers gingen ze aan de slag en gauw stond het Klim & Verken Boomhuis in elkaar geklikt. Zo simpel is het, alles wordt in elkaar geklikt, geen materiaal nodig. Ze bekeken de verschillende tuimeldieren en lieten ze doorheen het Boomhuis tuimelen, dollen en tollen. Grote pret hadden ze. Ze gingen alles gaan uittesten en beluisterden de verschillende geluidjes die de tuimeldieren activeren.

Er zitten namelijk overal in het Boomhuis ZoomiSensors verstopt die de diertjes activeren. Doorheen heel het Boomhuis zitten er liedjes en melodietjes. Het Boomhuis nodigt ook uit om over aan te draaien en te bewegen wat super goed is voor de motoriek. 

Het boomhuis is groot genoeg om meerdere kinderen aan te laten spelen. Natuurlijk niet altijd zonder ruzie maar ook daar leren ze veel uit. Zo van Eden (5) de lift het interessants en Anna liet de ZoomiZooz graag zo vlug mogelijk van de glijbaan naar beneden tuimelen.

Wat ze nog niet wisten is dat ik nog enkele verrassingen had! Ze kregen ook de Swing en Speel Schommel, Reis & Leer Locomotief en de Alligator Toys n Tuck. Deze setjes zijn kleiner dan het Boomhuis maar super leuk en heel aanvullend. Alle ZoomiZooz tuimeldieren passen overal op en kunnen overal de sensors activeren. 

De ZoomiZooz kan je apart aankopen. Er zijn 24 verschillende diertjes beschikbaar en je kan ze allemaal gaan verzamelen en ruilen. Zelf vind ik het super leuk dat elk diertje een naam heeft gekregen. Als je de diertjes apart aankoopt staat er persoonlijke informatie op over de dieren, vind ik een heel fijne toets.

Mijn kinderen tuimelen hun leven door, en nu doen ze dat samen met de ZoomiZooz. De ZoomiZooz speelsets zijn vooral super leuk voor jonge kinderen. 

Comments are closed.