Er zijn zoveel leuke en handige huishoudtoestellen op de markt te koop dat je ze allemaal moet hebben. Of dat beweren de fabrikanten toch.  Daarom leek het me leuk en interessant om eens een top vijf te maken van huishoudapparaten dat ik bijna elke dag gebruik! Het zijn niet allemaal toestellen of apparaten, maar wel producten die nodig zijn in een huishouden of het leven gewoon aangenamer maken.

Brabantia Prullenbak

Ja ok, de Brabantia Prullenbak is niet echt een apparaat maar wel iets onmisbaar in ons huishouden! Een vuilbak is nu echt iets dat iedereen nodig heeft. Ook al proberen wij ons afval te beperken, wij eindigen toch altijd met een volle vuilniszak. Wij kozen heel wat jaren terug voor een Touch Bin van Brabantia. De Brabantia prullenbakken zien er mooi uit maar meer nog: ze zijn ook heel handig in gebruik!

Ik schreef een hele tijd terug reeds een artikel over ons afval en mijn liefde voor deze prullenbak.

Mosquito Protect

Ik schreef er eerder al eens over op Instagram, maar de Mosquito Protect verdient zeker ook zijn plaatsje in dit artikel.

De Mosquito Protect is gemaakt door Rowenta, een muggenafweermiddel dat werkt volgens het principe van aantrekking. Het apparaat is uitgerust met superieure UV LED-technologie dat tot 7 keer efficiënter is dan een conventioneel LED-systeem. De Mosquito Protect trekt muggen aan en vangt hen door middel van zijn efficiënt opzuigsysteem waar ze worden opgevangen in een luik waar ze niet uit kunnen ontsnappen.

Mosquito protect Rowenta

De voordelen zijn:

  • Het muggenafweermiddel is chemicaliënvrij, milieuvriendelijk en verspreidt geen geurtjes.
  • De golflengte is ingesteld om muggen aan te trekken. Zijn gepatenteerde technologie is versterkt door de juiste temperatuur (38°C) en een ingenieus ontwerp. Zodra de muggen de warmtezone naderen, worden ze door het Mosquito Protect-afzuigsysteem opgevangen in een luik waar ze niet uit kunnen ontsnappen.
  • Dit muggenafweermiddel is een investering op de lange termijn: je moet geen vullingen kopen. Bovendien is de levensduur van LED’s ongeveer 30.000 uur.
  • Doeltreffend tegen alle soorten muggen. De val werkt op tijgermuggen (Aedes), maar ook op gewone muggen (Culex).
  • Geschikt voor gebruik zowel binnen als buiten. Deze Rowenta muggenval is uitgerust met een muurbevestigingssysteem en biedt bescherming tot 2000m².
  • Tot slot is de Mosquito Protect ook geluidloos (minder dan 30 dB (A)) en compact

Het werkt écht! Ik controleer regelmatig en er zitten altijd heel wat muggen in. Yes!! Het is ook super makkelijk, je hoeft geen aanvullingen te kopen en er is geen geurlast.

2-in-1 steelstofzuiger

Ik kreeg deze ooit eens om te testen en reviewen voor Black + Decker. Toen was ik er enorm enthousiast over maar de vraag is of dat lang zo blijft?! Wel, mijn gevoel zat toen helemaal goed. Deze steelstofzuiger gebruiken we nog elke dag. Hij is compact, makkelijk in gebruik, geen gesukkel met stopcontacten en draden. Ja, echt een topper en blijver! Meer lezen, bekijk hier mijn review erover.

2-in-1 steelstofzuiger black+decker mama abc blog

Tefal Actifry

Deze heb ik heel wat jaren geleden tweedehands gekocht. Dit om naast mijn Airfryer XXL van Philips te gebruiken. Ik gebruik de Tefal Actifry veel liever voor frietjes te bakken dan de Airfryer, dit omdat de frietjes zachtjes rondgedraaid worden. Het zorgt ervoor dat ze lekker zijn en egaler gebakken. Ik gebruik het ook om maiskolven, frikandellen en andere hapjes klaar te maken.

Tefal Actifry

Mobiele arico

Dit is van dit lijstje onze recentste aankoop. We kochten deze toen het ernaar uit zag dat het heetst van de zomer wel heel lang zou duren. Een paar dagen later las ik overal dat ze uitverkocht waren, net op tijd dus. De airco heeft zeker al zen dienst bewezen. Overdag in de living en ’s avonds bij de slaapkamers. Ik kan het iedereen aanraden! Wij hebben de Delonghi Pacex 120 silent. De silent is wel met een korreltje zou te nemen, maar misschien zijn andere nog luider?! Onze living is ook meer dan het dubbele qua volume dan waarvoor deze airco dient, toch lukte het om de temperatuur draagbaar te houden (zelfs beter dan draagbaar). Volgend jaar willen we eentje inbouwen beneden en dan gaat deze naar boven.

Mobiele Airco Delonghi Mobiele Airco Delonghi

Vertel met wat zijn jouw favo huishoudtoestellen waar je niet meer zonder wil?


Hoe ik denk over samenwerkingen lees je hier. De link naar bol is affiliate, als je via deze links iets koopt krijg ik een percentje.

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.