Mijn eigen kinderen gaan (nog) niet op kamp in de vakantie’s maar mijn oudste zoon zijn lievelingsneefje wel. Dat neefje is hier momenteel aan het logeren en hij vertrekt volgende week op kamp. Elk jaar schrijven wij een briefje, we ontvangen nooit eentje terug … en dat snap ik wel! Het is (hopelijk) dan ook zo ontzettend leuk op kamp dat de tijd om briefjes te schrijven helemaal ontbreekt. En ik geef hem gelijk. Toch bedacht ik me dat er een manier moest zijn om het makkelijker en ook leuker te maken.

Kampkaartjes sturen

Eerst dacht ik aan het uitstapjes boek dat ik verkoop in mijn webwinkel, kijk maar hier. Vandaar uit begonnen mijn radartjes te draaien en ontwierp ik een kampkaartje “Groetjes van op kamp!”. Deze kan afgedrukt worden en meegegeven worden op kamp met voor geadresseerde en gefrankeerde enveloppen. Zo moet mijn neefje enkel maar kleuren en/of aanduiden wat van toepassing is. Wil hij meer zeggen? Dan kan dat op de achterkant! Woehoe, opgelost.

Print uit: Gratis Kampaartjes

En omdat ik natuurlijk de allerliefste ben kan je ze vanaf hier ook gewoon downloaden. Gewoon printen op A4, snijden en klaar!

De kaartjes zijn beschikbaar als download als je je registreert, dan heb je altijd toegang tot alle downloads en winacties. Binnenkort krijg je dan een email waarbij je vrijblijvend kan inschrijven op de nieuwsbrief.
Ik ga vertrouwelijk om met gegevens, ik geef ze niet aan derden – meer details daarover kan je hier lezen.

Heel veel plezier ermee! Je mag altijd leuke foto’s delen via mijn facebookpagina of taggen op Instagram @sofie_lambrecht_ .

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.