Mijn eigen kinderen gaan (nog) niet op kamp in de vakanties maar mijn oudste zoon zijn lievelingsneefje wel. Dat neefje is hier momenteel aan het logeren en hij vertrekt volgende week op kamp. Elk jaar schrijven wij een briefje, we ontvangen nooit eentje terug … en dat snap ik wel! Het is (hopelijk) dan ook zo ontzettend leuk op kamp dat de tijd om briefjes te schrijven helemaal ontbreekt. En ik geef hem gelijk. Toch bedacht ik me dat er een manier moest zijn om het makkelijker en ook leuker te maken.

Kampkaartjes sturen

Ik ontwierp zelf een kampkaartje “Groetjes van op kamp!”. Deze kan afgedrukt worden en meegegeven worden op kamp met voor geadresseerde en gefrankeerde enveloppen. Zo moet mijn neefje enkel maar kleuren en/of aanduiden wat van toepassing is. Wil hij meer zeggen? Dan kan dat op de achterkant! Woehoe, opgelost.

Koop Kampkaartjes

Je kan kampkaartjes ook gewoon kopen, kijk maar eens hier, lekker makkelijk! Zo hoef je ze maar te bestellen, niet zelf afdrukken ,… soms gaat het gemak gewoon voor. Als mama van vijf kinderen snap ik dat echt helemaal!

Print uit: Gratis Kampkaartjes

En omdat ik natuurlijk de allerliefste ben kan je ze vanaf hier ook gewoon downloaden. Gewoon printen op A4, snijden en klaar! Deze heb ik zelf ontworpen en zijn dus gewoon gratis af te drukken.

Kaartjes om zelf mee te geven

Dat je kind heel makkelijk een kaartje kan sturen naar je vanop kamp is heel tof. Wat ook nog extra leuk is om hier en daar stiekem wat lieve kaartjes te verstoppen in de koffer. Kijk maar eens naar deze kaartjes.

Comments are closed.