Zwemmen op de camping en terug naar huis met de auto weekendvlog Appelmoes Bruisballen en Chocolade mamaABC mama blog

Deze weekendvlog werd nog net op het einde van onze reis gemaakt. We vertrokken namelijk zondag terug naar België. De dag voordat we naar huis gaan houden we het redelijk rustig. Ik was benieuwd hoe zo’n vlog eruit zou zien, benieuwd wat jullie ervan vinden.

Markt van Sarlat

De zaterdag, onze laatste dag van de vakantie. Ja, de dag dat we naar huis rijden tel ik daarin niet écht mee. Dat is zo’n dag dat ergens zweeft. Dan zijn we niet op reis en ook niet thuis. De dag ervoor houden we het rustiger. In de voormiddag gingen we nogmaals naar de markt in Sarlat. Deze keer met ons voltallig gezin. De kindjes hebben dat echt super gedaan. Ze mochten allemaal een souvenirtje uitkiezen. Abel koos een elastiekjes-pistool en een pijl & boog, Emma een mooi nieuw kleedje en een waaier met rode bloemen op, Adam & Eden een houten speelgoed gsm en Anna kreeg niets. Het dutske. Voor mijn allerliefste metekindje koos ik een leuke roze zonnehoed, nog maten te groot maar ik kon hem echt niet laten liggen. Ik kocht voor mezelf nog een nieuwe handtas en Bram kocht een mes. Allemaal bij een tevreden.

Zwembadplezier en op de glijbanen

De namiddag brachten we door op de camping. We verbleven de hele namiddag in het zwembad. Een paar dagen ervoor hadden alle kinderen behalve Adam de grote glijbanen ontdekt. Abel ging helemaal alleen, de andere “op schoot”. Geweldig dat ze het vonden. “nog eens” “nog eens” “nog eens”. We leefden ons ook uit met onze camera die onder water mag dankzij de speciale cover. Super leuk speelgoed. Bekijk zeker onze vlog erover!

Zwemmen op de camping en terug naar huis met de auto weekendvlog Appelmoes Bruisballen en Chocolade mamaABC mama blog

Naar huis

Na nog een nachtje in onze caravan vertrokken we naar huis. De avond ervoor hadden we alles al ingepakt, nog de laatste dingen erbij en we konden vertrekken. Doorgaan reden we ’s nachts (3u vertrokken we) terugkeren deden we overdag. Het is altijd wat afwachten hoe het zal lopen maar het liep kei goed. De kinderen werkten goed mee, mede dankzij de films, het spelletje en hun boekje. Heerlijke rit naar huis op die manier. Nog even langs de Quick drive in want het was iets na etenstijd toen we thuiskwamen. Een fijn gevoel om weer thuis te zijn, uitzicht naar een lekker warm en groot genoeg bed, fijne herinneringen aan een fantastische vakantie.

Ook dit weekend heb ik vervat in beelden! Door de naamswijziging is er een nieuw YouTube kanaal opgestart. Deze video staat ook daar online, kijk maar hier! Je mag je altijd opnieuw abonneren. De vorige videos blijven gewoon op het ander kanaal staan.

There is one comment

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.