Win een Playmobil Porsche 911 Targa 4S - 5991 Appelmoe Bruisballen Chocolade mamaABC mama Blog

Playmobil, als kind had ik het zelf niet. Of toch niet dat ik mij kan herinneren. Voor mij is dat best een nieuwe wereld. Voor de kinderen hebben we ondertussen toch al enkele bakken vol. Ze vinden het geweldig! Sinds kort hebben we onze Playmobil collectie uitgebreid met een Porsche. Meer nog, ik mag er ook eentje weggeven! Hoe je kan winnen staat onderaan dit artikel.

Playmobil Porsche 911 Targa 4S – 5991

Ik vind dit Playmobil setje best leuk gevonden. De meubeltjes en zo die erbij zitten zijn van een autosalon. Ik ben nu niet zo heel erg bezig met auto’s maar vond dat wel een tof gegeven. Het is eens wat anders!

Kom snel de nieuwe Porsche bezichtigen in de showroom! Bewonder, terwijl je in de chique leren zetels op de verkoper wacht, de prachtige Porsche 911 Targa 4S in de catalogen en op het grote televisiescherm. Daar is de verkoper. Hij leidt je naar de auto. Spannend! Klim in de auto en ontdek alle nieuwe snufjes, opties en eigenschappen. Zie eens wat deze auto allemaal kan! Het dak kan met LED-verlichting kan ervan, voor een meer sportieve look. De 5994-doos van Playmobil Sports & Action bevat 2 figuurtjes en vele accessoires. Werkt met behulp van 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen).

Je krijgt dus meubeltjes voor in de autosalon zoals een display voor autobrochures, 2 zeteltjes, een laptop, een plantenbak met planten erin, … Heel fijn om zelf uw eigen autosalon in te richten dus. Al werden hier de zeteltjes vlug “aangeslaan” voor in het Prinsessenkasteel door Emma. Ah, nouja, zolang ze er maar fijn mee spelen toch? Er zit een verkoper en een koper bij als “poppetjes” en wat mini accessoires zoals olie flesjes. Meer info kan je hier bekijken. Oeh en super hippe led lampjes én een afneembaar dak.

Win een Playmobil Porsche 911 Targa 4S - 5991 Appelmoe Bruisballen Chocolade mamaABC mama Blog

 

Deze Playmobil auto is een fijne aanvulling voor onze collectie. De prinsessen zijn er dol op! Er zit GEEN prinses bij inbegrepen!

Win een Playmobil Porsche 911 Targa 4S - 5991 Appelmoe Bruisballen Chocolade mamaABC mama Blog

Win een Playmobil Porsche 911 Targa 4S – 5991 – AFGELOPEN

Omdat ik zo’n fantastische lezers heb én op facebook boven de 1000 likes zit mag ik zo’n gloednieuwe Porsche nog helemaal in de doos en alles weggeven aan iemand!

Hoe winnen?

Heel simpel, je kan op 2 manieren deelnemen (als je beide doet heb je 2 kansen).

  1. Hieronder dit artikel een comment geven
  2. De facebookpagina liken en daar een comment geven onder het gedeelde artikel – ohja we appreciëren het enorm als je die post ook nog eens deelt of mensen tagt die ook interesse hebben.

De winnaar zal bekend gemaakt worden op zondag 18 september na 20u. Dit openbaar op facebook en hier in dit artikel. De winnaar krijgt ook een mail/bericht. De winnares is Sara.

*In samenwerking met Playmobil

There are 62 comments Reageer!

Comments are closed.