appelmoes bruisballen chocolade mamaabc mamablog

Appelmoes, Bruisballen en Chocolade. Is dat geen geweldige combinatie? Een combinatie die helemaal bij deze mama en zelfs bij mijn gezin past. Yup. Lees maar vlug verder, want er is groot nieuws!

Appelmoes, Bruisballen en Chocolade

A van Appelmoes

Appelmoes, mijn kinderen zijn er dol op. Dit hebben wij dan ook altijd in voorraad. Appelmoes van de aldi, zonder brokjes. Ik heb het geweten als ik eens per abuis appelmoes met brokjes gekocht heb. Dat eten ze niet op hoor. Dat is bweikes. Nouja, dat is kaka. Zo zeggen ze dat hier, kaka. Er zijn kinderen die geen appelmoes lusten, maar volgens mij de overgrote meerderheid wel. Zijn er allemaal lange gezichten op tafel? Lusten ze niets? Nou, de pot appelmoes op tafel en klaar.

appelmoes bruisballen chocolade mamaabc mamablog

B van Bruisballen

Bruisballen, daar ben ik dol op. Een heerlijk bad, een bij voorkeur kindvrije badkamer. Wie deze blog al een tijdje volgt of mij volgt op andere social media kanalen zal vast wel al iets over mijn favoriete me-time momenten gelezen hebben. Juist ja. Mijn favoriete me-time moment is een heerlijk warm bad! Met een berg schuim en/of een bruisende vrolijke glitterende lekker geurende bruisbal. Hoe zalig is dat! Ik hou van bruisballen, zowel de eenvoudige als de specialere. Heerlijk!

C van Chocolade

Chocolade. Need I say more? Smaakt lekker zowel zonder schroom in een lekker heerlijk bad met die al reeds opgeloste bruisbal. Als stiekem in de keuken en hopen dat de kinderen het niet zien want ik heb geen zin om te delen. Wat een genot zo’n stukje smeltend op je tong. Lekker genieten. Of zelfs vlug opknabbelen en zalig verzuchten achteraf. Helaas zijn mijn heupen al even dol op chocolade als mezelf. Dus ik probeer het te doseren en dubbel te genieten.

appelmoes bruisballen chocolade mamaabc mamablog

mamaABC, de nieuwe our happily ever after

Aha, daar komt de aap uit de mouw! Of moet ik eerder zeggen: De appel uit de moes, de bruisbal uit het bad, de cacao uit de chocolade?! Our happily ever after. Mijn blognaam, mijn merk als het ware. De tijd is gekomen voor verandering! Our happily ever after is veranderd in “Appelmoes, Bruisballen & Chocolade” met de URL mamaABC.be . Ja, je hoort het goed! Deze blog onderging een naamsverandering. Geen nood je zal nog een tijdje via de “oude” linken hier terecht kunnen komen.

Waarom deze naam

Ik was al een paar maanden aan het twijfelen. Ga ik nu veranderen of niet? Ik durfde de stap niet te zetten. Weet je wel, je bouwt toch wat op met je naam. Ik hoop dan ook dat ik de bestaande contacten kan blijven houden én er nieuwe bij kan creëren. Ja, ik ben heel enthousiast!

Deze naam past zoals je kon lezen in het stuk hierboven helemaal bij mij en bij mijn gezin. Wij zijn best wel een bruisend-appelmoes-chocolade-etend gezin. En daar ben ik trots op. De URL is mamaABC.be om het kort en simpel te houden. Zo zie, nog vragen? Stel ze gerust!

De naam van de blog is anders, de inhoud blijft dezelfde. Of beter.

appelmoes bruisballen chocolade mamaabc mamablog

Warme oproep

Ik wil een warme oproep plaatsen om de link aan te passen als je ze ergens opgeslaan hebt. Ook aan mijn blogcollega’s, als jullie linkjes hebben naar mij, wil je ze vanaf nu aanpassen naar mamaABC.be, de rest van de URL blijft dezelfde! Dankjewel en dikke zoen.

Niet alleen de blog is anders, mijn facebookpaginainstagram, twitter, YouTube (opnieuw abonneren graag!), Google+ (opnieuw abonneren graag!), Pinterest en Bloglovin zijn ook aangepast. Oh en vanaf nu kan je me mailen op sofie@mamaabc.be .

Ik ben jullie duizendmaal dankbaar!

Dit gezegd zijnde. Bedankt om deze blog te laten leven en te doen groeien. Ik hou van al mijn lezers, zowel diegene die commenten als diegene die “enkel” meelezen. Ik blijf er voor gaan én hoop dat jullie blijven meelezen en meeleven. Dikke zoenen!

There is one comment

Comments are closed.