Dit is mijn allereerste verwarmende vibrator dus ik was echt heel erg benieuwd! De verwarmende rabbit vibrator ziet er alvast super fijn uit! Dit is mijn eerste dus ik kan niet vergelijken maar wel eerlijk mijn eigen mening en ervaring delen.

Eigenschappen van de verwarmende vibrator

De verwarmende rabbit vibrator van OhYes komt in twee kleuren: Paars en Roze. Ik koos zelf voor roze omdat ik dat net iets mooier vond.

  • Verwarmingsfunctie
  • 9 verschillende standen
  • Zijdezacht siliconen
  • Waterbestendig
  • 2 aparte motors
  • Magnetisch oplaadbaar

Verwarmende Vibrator - Verwarmende Rabbit Vibrator - Seksspeeltjes Review Sofie Lambrecht

Verwarmende vibrator

De vibrator kan opwarmen tot net boven de normale lichaamstemperatuur. Dit zou helpen met de doorbloeding van de vagina en het intenser beleven. Doordat het warm is zou het ook “echter” aanvoelen.

Leuke extra

Bij aanschaf van deze verwarmende rabbit vibrator krijg je één jaar lang gratis toegang tot Rouze. Daar kan je sexy luisterverhalen beluisteren!

Verwarmende Vibrator - Verwarmende Rabbit Vibrator - Seksspeeltjes Review Sofie Lambrecht

Mijn verwachtingen van de verwarmende rabbit vibrator

Mijn verwachtingen waren redelijk hoog, ik keek enorm uit naar hoe de warmte zou voelen én was meteen enthousiast over de sterkte van de trillingen!

Mijn ervaring

De warmte was ik het meest benieuwd naar en is naar mijn gevoel en beleving ook écht een meerwaarde. Ik ben nu niet van mening dat al mijn speeltjes verwarmend moeten zijn maar het is wel fijn! Dus yes ik ben fan van de verwarmende vibrator. Het is misschien moeilijk te zeggen of het nu echter aanvoelt of niet maar ik denk het wel … ik vind de warmte echt wel heel fijn.

Super handig dat er twee verschillende motors zijn zodat je ze ook afzonderlijk kan bedienen. Zo kan je beslissen waar je vibraties wil, welke vibraties of waar niets.  Ideaal! Dit was voor mij ook echt een pluspunt, het was even wennen om alles goed af te stellen maar na enkele keren ging het vanzelf.

De kroming voor de G spot zat bij mij ook heel goed! Dus wederom pluspunten voor deze vibrator. Ook de trillingen zijn duidelijk voelbaar en doen goed hun werk.

Het materiaal van de vibrator is ook heel fijn, voelt zacht aan en is buigbaar. Ik twijfelde in het begin over de dikte van de vibrator omdat hij in het midden niet zo heel breed is. Dat stoorde helemaal niet, de kop van de vibrator maakt dat volgens mij weer helemaal goed. Echt een topper!

Verwarmende Vibrator - Verwarmende Rabbit Vibrator - Seksspeeltjes Review Sofie Lambrecht

Mijn conclusie

Ik ben enorm enthousiast over deze verwarmende rabbit vibrator en kan hem je zeker aanraden. Ik kan momenteel geen enkel minpunt vinden. Mocht dit ooit veranderen dan zal ik dit zeker hier updaten. Mocht je hem zelf aanschaffen mag je me altijd iets laten weten, bijvoorbeeld via instagram .

Verwarmende Vibrator - Verwarmende Rabbit Vibrator - Seksspeeltjes Review Sofie Lambrecht

6 keer Betere Seks

Comments are closed.