Je wil wel van jezelf houden maar ...

Je vindt jezelf te dik

Je kan geen kleding vinden die je goed staat

Je walgt van je spiegelbeeld

Je ziet het bij anderen maar denkt dat het jou nooit zal lukken

 

Als ik je nu zeg dat ...

Jij ook eindelijk blij kan zijn met wie je in de spiegel ziet?

Ook jij jezelf volop mag tonen!

Je waarde niet afhangt van je gewicht.

Jij ook volop kan leven en kunt zeggen "Ik zie mezelf graag!"

Ook jij super mooie kleren kan vinden!

2 woorden: Selfie Love

 

Hoe werkt Selfie Love?
Selfie Love duurt 5 weken. Je krijgt toegang tot een online omgeving waar je inzichten en oefeningen krijgt om je self love te doen groeien. Er zijn 5 modules. Wekelijks krijg je een mail om je daaraan te herinneren en te motiveren. Elke week krijg je een nieuwe module te zien. Nadien blijf je de toegang behouden, dus geen stress als je meer tijd nodig hebt! + gratis: Elke week een Selfie Love Call met mij en de andere deelnemers.
Wat met self love selfies
Je krijgt elke week een self love selfie idee aangereikt om mee aan de slag te gaan! Niets is verplicht maar wel aangeraden om stappen te zetten.
Kan ik dit inbrengen in mijn boekhouding?
Jazeker, je krijgt een factuur en je kan dit inbrengen in je boekhouding.
Wat krijg ik allemaal?
Je krijgt meteen toegang tot het online traject Selfie Love en elke week een motiverende mail. Je krijgt self love selfie ideeën. Je krijgt met de post een pakketje opgestuurd met daarin het Selfie Love Notitieboekje, een balpen en een leuke self love kaars! + gratis en voor niets: Elke week een live-groeps-call waarin we de week kunnen overlopen, gezellig praten, waar je vragen kan stellen, ... kortom: alles om nog meer uit Selfie Love te halen!
Hoeveel tijd heb ik hiervoor nodig?
Deze self love journey is haalbaar voor iedereen. Je krijgt gedurende Selfie Love elke week een mail en dit 5 weken lang! Je blijft toegang behouden tot het online leerprogramma.
Is het enkel voor vrouwen?
Self love heeft geen gender. Iedereen is hier zeker welkom. Let wel op: Het is geschreven en gemaakt door een vrouw en voor vrouwen maar dat wil niet zeggen dat mannen of alle andere genders hier niets mee kunnen hebben.

SELFIE LOVE

Je bent er klaar voor!

Je bent helemaal tot hier gescrold. Je bent dus waarschijnlijk ontzettend benieuwd wat Selfie Love voor jou zal betekenen.
Dat kan je ontdekken én ik kan je alvast beloven: Het zal veel impact maken!
In je self love gaan staan lukt het beste door uit je comfortzone te stappen =  nieuwe dingen doen.

Selfie Love is de perfecte eerste stap, en eens die bal aan het rollen is, .... wauwie bedenk waar jij over een jaar zal staan!

van selfie tot self love - Self(ie) Love - Sofie Lambrecht

Het verhaal van Sofie

Ik ben Sofie de bedenker van Self Love Selfies!
Zelf was ik niet altijd zo zelfzeker en vol zelfliefde, integendeel.
Ik heb meer dan 15 jaar alles eraan gedaan om mezelf kleiner te maken, te veranderen.
Mijn lichaam moest absoluut smaller worden en ik keek telkens vol afschuw naar mijn eigen foto’s en spiegelbeeld. Dit moest veranderen!

Ik ging aan de slag met het nemen van foto’s van mezelf. Helemaal onwetend van het positief effect ervan. Tot ik tientallen foto’s genomen had. Ik begon anders naar mezelf te kijken en liever te zijn voor mijn lijf. Ik proefde de vrijheid van zelfacceptatie en een positief lichaamsbeeld!

Self Love Selfies was geboren én vooral super effectief.

Nog altijd, meer dan vijf jaar later, neem ik geregeld Self Love Selfies van mezelf. Dan voel ik me echt in mijn kracht staan en straal ik van de positieve energie.

Dat wil ik je ook meegeven! Start vandaag nog met het nemen van Self Love Selfies. Ik weet dat het eng is. Ik weet dat foto’s nemen van jezelf, laat staan kijken ernaar niet echt aanlokkelijk is. Doe het toch. Bijt door de zure appel heen, je zal jezelf dankbaar zijn over een poosje.

Ja, je ziet het goed. Hiernaast staat mijn allereerste Self Love Selfie afgebeeld! Ik was toen nog super onzeker en verstopte me met een zonnebril en een boeket!