Wil je graag ...

Jezelf opnieuw ontdekken

Je sexy durven voelen

Volop genieten van het leven

Weten dat jij goed genoeg bent

Voelen dat je groeit

Je geweldige zelf durven zijn

Wil jij ook ...

Eindelijk blij zijn met wie je in de spiegel ziet?

Jezelf durven tonen.

Echt stappen ondernemen om je zelfvertrouwen op te krikken?

Weten dat je waarde niet afhangt van je gewicht.

De vrijheid ervaren van een positief lichaamsbeeld?

Volop leven en kunnen zeggen "Ik zie mezelf graag!"

Vertrek op je Self Love Journey!

Hoe werkt self love journey?
Je krijgt toegang tot een online omgeving waar je inzichten en oefeningen krijgt om je self love te doen groeien. Wekelijks krijg je een mail om je daaraan te herinneren en te motiveren. Elke week krijg je een nieuwe module te zien. Na de 12 weken blijf je de toegang behouden, dus geen stress als je meer tijd nodig hebt!
Wat met self love selfies
Je wordt natuurlijk aangemoedigd om self love selfies te nemen tijdens die 12 weken ... check zeker eens de shop voor ondersteunende hulpmiddelen! Selfies zijn niet verplicht en vormen geen onderdeel van dit traject. Self love selfies zijn uiterst effectief en worden dus wel super hard aangeraden en aangemoedigd!
Kan ik dit inbrengen in mijn boekhouding?
Jazeker, je krijgt een factuur en je kan dit inbrengen in je boekhouding.
Hoeveel tijd heb ik hiervoor nodig?
Deze self love journey is haalbaar voor iedereen. Je krijgt 12 weken op rij een mail! Je kan best wekelijks een half uur voorzien. Geen probleem als je er langer over doet dan 12 weken, je blijft toegang behouden tot het online leerprogramma.
Is het enkel voor vrouwen?
Self love heeft geen gender. Iedereen is hier zeker welkom. Let wel op: Het is geschreven en gemaakt door een vrouw en voor vrouwen maar dat wil niet zeggen dat mannen of alle andere genders hier niets mee kunnen hebben.

Empower jezelf én andere mensen door je eigen self love journey te delen op social media. Yes, dat is vaak heel eng maar het is ook enorm bevrijdend en krachtig.

Je zal zelf ook heel hard groeien in self love eens je er zelf over deelt.

deel je self love journey en empower

Je bent er klaar voor!

Je bent helemaal tot hier gescrold. Je bent dus waarschijnlijk ontzettend benieuwd wat Selfie Love voor jou zal betekenen.
Dat kan je ontdekken én ik kan je alvast beloven: Het zal veel impact maken!
In je self love gaan staan lukt het beste door uit je comfortzone te stappen =  nieuwe dingen doen.

Selfie Love is de perfecte eerste stap, en eens die bal aan het rollen is, .... wauwie bedenk waar jij over een jaar zal staan!

van selfie tot self love - Self(ie) Love - Sofie Lambrecht

Het verhaal van Sofie

Ik ben Sofie de bedenker van Self Love Selfies!
Zelf was ik niet altijd zo zelfzeker en vol zelfliefde, integendeel.
Ik heb meer dan 15 jaar alles eraan gedaan om mezelf kleiner te maken, te veranderen.
Mijn lichaam moest absoluut smaller worden en ik keek telkens vol afschuw naar mijn eigen foto’s en spiegelbeeld. Dit moest veranderen!

Ik ging aan de slag met het nemen van foto’s van mezelf. Helemaal onwetend van het positief effect ervan. Tot ik tientallen foto’s genomen had. Ik begon anders naar mezelf te kijken en liever te zijn voor mijn lijf. Ik proefde de vrijheid van zelfacceptatie en een positief lichaamsbeeld!

Self Love Selfies was geboren én vooral super effectief.

Nog altijd, meer dan vijf jaar later, neem ik geregeld Self Love Selfies van mezelf. Dan voel ik me echt in mijn kracht staan en straal ik van de positieve energie.

Dat wil ik je ook meegeven! Start vandaag nog met het nemen van Self Love Selfies. Ik weet dat het eng is. Ik weet dat foto’s nemen van jezelf, laat staan kijken ernaar niet echt aanlokkelijk is. Doe het toch. Bijt door de zure appel heen, je zal jezelf dankbaar zijn over een poosje.

Ja, je ziet het goed. Hiernaast staat mijn allereerste Self Love Selfie afgebeeld! Ik was toen nog super onzeker en verstopte me met een zonnebril en een boeket!