Een pyjama is heel belangrijk heb ik ontdekt. Ik droeg heel lang pyjama’s waar ik me niet helemaal goed in voelde, ze pasten en dat was het dan ook. Sinds ik echt op zoek ging naar passende plus size pyjama’s die me ook echt een goed gevoel gaven merk ik zo’n groot verschil. Je voelt je beter, mooier en het doet ook wel wat met je goesting in bed. Een pyjama is dus niet zomaar een kledingstuk. Neem dus je tijd om er goede te zoeken. Nu, ik kocht er onlangs enkele en ik deel ze hier graag, misschien haal je er inspiratie uit.

Plus Size Pyjama’s van ASOS

Ik kocht al eerder bij ASOS en blijf er zeker fan van. Ik koos deze twee leuke pyjama’s eruit. De rode is super leuk omdat hij zowel een korte als lange broek heeft, een bijpassende scrunchie én een oogmasker en dat alles zit in een zakje.

Plussize Pyjama
Plussize Pyjama
Plussize Pyjama
Plussize Pyjama

Plus Size Pyjama’s van BOOHOO

Ik bestelde voor het eerst bij BOOHOO, ik las er goede reviews over online dus waarom dan niet eens uittesten? Ik kocht drie verschillende stijlen, het grijze is eerder een gezellig pakje om in huis aan te doen. Het zwarte plus size pyjama setje is een standaard setje en het rode is dan eerder voor een gezellige gelegenheid met mijn partner of gewoon om mezelf wat sexyer te voelen!

Plussize Pyjama
Plussize Pyjama
Plussize Pyjama
Plussize Pyjama
Plussize Pyjama
Plussize Pyjama

 

Comments are closed.