Ondergoed is de basis van een outfit. Hier wil ik het even hebben over de onderbroeken! In sommige kleding zie je afdrukken van het ondergoed, zeker achteraan aan de poep. De oplossing is dan vaak om een string te dragen zodat je die lijntjes niet ziet lopen aan de zijkant van de billen.

Plus Size String

Een string dragen is niet alleen goed omdat er dan geen lijntjes zichtbaar zijn op je kleding maar is ook heel fijn als je een ronder achterwerk hebt – zoals ik – waar gewone onderbroeken niet lang blijven zitten. De meeste van mijn onderbroeken kruipen na een tijdje vanzelf tussen mijn billen, dan kan ik maar beter echt een string dragen die ervoor gemaakt is. Ook qua gevoel kan een string heel fijn zijn, je kan er je écht super vrouwelijk mee voelen.

Nu, net zoals met heel veel plus size kleding is er wat meer zoekwerk en opsporing nodig om iets te vinden dat heel goed past! Dus ik ging even op zoek en kocht twee soorten strings, eentje met een goede hoge taille en eentje met een gewonere taille maar net hoog genoeg zodat mijn buik goed blijft zitten.

Hoge Taille String

Deze kocht ik bij curveswaer.

@sofielambrecht_ Comfortabele plussize strings. #plussizefashion #plussize #fashion #plussizefashionblogger ♬ original sound – Sofie Lambrecht

Calvin Klein 2XL String

Deze komen per drie in een pakje, ik vond ze nog hier in 2XL.

@sofielambrecht_ Reply to @sxidk6 2XL string van Calvijn Klein #plussizefashion #plussizetiktok ♬ original sound – Sofie Lambrecht

Calvin Klein 2XL plussize string
Calvin Klein 2XL string
Calvin Klein 2XL plussize string
Calvin Klein 2XL string
Calvin Klein 2XL plussize string
Calvin Klein 2XL string

Comments are closed.