Ohhcean is een seksspeeltjes merk die als eerste op de markt seksspeeltjes maken gemaakt uit plastiek vanuit de oceaan! Ik ben zeker niet de aller-groenste-persoon maar ik kan dergelijke initiatieven en bedrijven allemaal aanmoedigen. Opnieuw een stap richting een betere wereld: Minder plastiek afval én meer seks.

Koop hier je nieuwe Ohhcean seksspeeltjes gemaakt uit gerecycleerd oceaan plastiek.

Ohhcean – seksspeeltjes gemaakt uit plastiek

Geen zorgen hoor, de seksspeeltjes zijn aan de buitenkant niet plastiekerig en onaangenaam hard. Ze zijn gemaakt uit upcycled ocean-bound plastiek maar daarover ligt er een dun laagje zijdezachte silicone. De speeltjes voelen inderdaad super zacht én aangenaam. Ze zijn heerlijk in gebruik!

The first sex toy range in the world made with ocean-bound plastic. The ohhcean collection features silky silicone covered sex toys that give new life to old plastic. Even a tiny drop can begin a movement. And we couldn’t be more excited to start the first wave.

Ohhcean Seksspeeltjes gemaakt uit gerecycleerd plastiek - Sofie Lambrecht

3 verschillende seksspeeltjes gemaakt uit gerecycleerd plastiek

Alle drie de speeltjes zijn niet muisstil maar ze maken ook niet super veel lawaai. Ik denk een beetje te vergelijken met een doorsnee elektrische tandenborstel. Je hoort ze dus wel maar het stoort niet enorm.

De drie speeltjes hebben een blauwige kleur wat natuurlijk super goed bij het oceaan thema past. Ze zijn super mooi en passen heel goed bij elkaar. Ik zelf hou enorm van de zee en de oceaan, ik word er blij van.

De seksspeeltjes zijn allemaal oplaadbaar met een usb kabel. Daar ben ik altijd enorm blij mee, geen gedoe meer met batterijen of andere zaken.

Magic Wand

 • De magic wand heeft een zijdezachte flexibele kop met heerlijke vibraties
 • Er zijn zeven verschillende standen/pulses
 • Hij is waterproof

G-spot Vibrator

 • Deze ligt prima in de hand door de grootte en vorm
 • Ook hier kan je kiezen tussen zeven verschillende standen/pulses
 • Tip: De G-spot vibrator inbrengen is niet altijd genoeg vaak moet je om het écht te voelen naar voren toe duwen, je zal het wel voelen als je op je g-spot zit!

Body Vibrator

 • De body vibrator is heel klein maar zeker krachtig om overal op het lichaam te gebruiken
 • Doordat hij zo klein is ook super makkelijk te gebruiken tijdens de seks met een partner om bijvoorbeeld de clitoris nog beter te stimuleren
 • Zeven verschillende standen/pulses

Koop hier je nieuwe Ohhcean seksspeeltjes gemaakt uit gerecycleerd oceaan plastiek.

Ohhcean Seksspeeltjes gemaakt uit gerecycleerd plastiek - Sofie Lambrecht

 

Hoe gebruik je een Magic Wand vibrator?

Een Magic Wand vibrator is zowel te gebruiken als massage toestel en als clitoris stimulator. Het kan voor beide gebruikt worden, daarom is het zo’n fijn toestel om in huis te hebben.

De magic wand vibrator van Ohhcean is snoerloos wat ervoor zorgt dat je meer vrijheid hebt qua bewegen. Snoerloze magic wand vibrators zijn iets minder krachtig dan diegene met snoer. Mijn ervaring is dat hij zeker krachtig genoeg is voor clitorisstimulatie en een gewone massage. Als je hem echt wil inzetten voor een stevige massage is hij misschien niet krachtig genoeg.

Een wand vibrator is geweldig voor clitorisstimulatie omdat hij een groter oppervlak heeft! Hij stimuleert enorm goed de clitoris en de gevoelige plekjes eromheen.

 • (Clitoris)stimulatie bij solo seks, ook mannen kunnen hier zeker mee experimenteren hoe het voelt bij zichzelf
 • Clitorisstimulatie bij seks met een partner, een wand is daarin soms handiger omdat het speeltje langer is en je er dus niet altijd enorm kortbij moet kunnen
 • Massagetoestel
 • Erotische massage, best samen met massageolie of iets van glijmiddel
 • Laat je creativiteit de vrije loop, test alleen of samen met je partner uit!

Comments are closed.