Oeh ja, spannend hé!!

We waren eigenlijk niet echt op zoek naar een nieuw huis omdat we hier wel super goed wonen …
Toen ik het grote nieuws bekend maakte op Instagram kreeg ik dus ook vaak de reactie: Oh waarom verhuizen jullie? Je woont toch zo goed en mooi? Wel, ja, dat klopt we wonen hier goed. Waarom dan toch verhuizen?

Meer slaapkamers

Een van de grootste redenen waarom we verhuizen is omdat het nieuwe huis 8 slaapkamers heeft. In ons huidig huis zijn er 4 slaapkamers wat maakt dat er twee keer twee kinderen een kamer delen. Het is als ouder heel fijn om kinderen een eigen slaapkamer te kunnen geven, indien ze dat wensen. Ze mogen daar natuurlijk ook ervoor kiezen om een kamer te delen.

8 slaapkamers wil ook zeggen dat er ruimte is voor een dressing – woehoe, daar droom ik al super lang van – en een logeerkamer, altijd handig!

Aparte bureau

In ons huidig huis hebben we een voldoende grote bureauruimte die open is naar de living toe. Heel gezellig en zo maar nu de man altijd thuiswerkt en veel vergaderingen heeft is dat toch niet zo ideaal. Ik kijk er naar uit dat hij echt apart zal kunnen zitten en dat we niet moeten stil zijn als hij aan het woord is in zijn vergaderingen.

Kleinere tuin

Het nieuwe huis heeft een veel kleinere tuin. Wat maakt dat we moeten afscheid nemen van onze trampoline en zwembad, dat is super jammer natuurlijk. Ik heb wel enorm veel zin om onze nieuwe tuin mooi en gezellig in te richten. Er is wel plaats voor een jacuzzi, hip hoi!!

Fotostudio

De tweede grootste reden waarom we verhuizen is omdat het nieuwe huis een grote plaats heeft waar we een fotostudio in gaan bouwen. Nu staat al ons fotogerief in onze living wat niet altijd handig is. Daar kunnen we een aparte fotostudio inrichten én we willen de studio ook gaan verhuren!

Neem reeds een kijk je hier.

Ik ben super benieuwd naar hoe het zal gaan om te verhuizen met vijf kinderen en hoe we ons thuis gaan voelen in het nieuwe huis.

Comments are closed.