VTech heeft in hun Little Love lijn een nieuwe reeks poppen uitgebracht: VTech Little Love Mijn knuffelpop.

Er zijn drie verschillende soorten poppen:

  • Kat
  • Konijn
  • Eenhoorn

Mijn knuffelpop VTech Little Love Mijn knuffelpop VTech Little LoveMijn knuffelpop VTech Little Love

De poppen hebben een fijn formaat voor kleine kindjes, ze zijn niet te groot of te klein vind ik persoonlijk. Volgens mij dus echt ideaal voor kleine kindjes om er vlug zelf mee rond te lopen en volop te knuffelen. De popjes zijn 26 cm groot.

De popjes zijn allemaal vrolijk gekleurd en echt heel erg uitnodigend om te knuffelen. Ze zijn gemaakt van zachte stof, ze hebben wel een hard hoofdje maar dat stoort niet tijdens het knuffelen. De ogen kijken je ook heel groot aan van: Knuffel mij!

Elke knuffelpop heeft een knipperende hart-toest, als je daarop drukt dan hoor je vrolijke reacties en gezonden liedjes. Ook heeft elke knuffelpop een eigen fopspeen die in de mond past.

VTech Little Love Mijn Knuffelpop Kat

De knuffelpop kat heeft een fijne paarse kleur en aan de oren en voetjes zijn er leuke regenboog kleuren. De  fopspeen heeft een blauwe kleur en hangt veilig aan het lintje aan de pop vast zodat deze niet kwijt kan!

VTech Little Love Mijn Knuffelpop Konijn

Het konijn heeft een roze kleur met regenboogkleurige oren en voetjes met witte sterren is. Het konijn smeekt met de grote ogen echt om knuffels, heerlijk! Ook hierbij zit een paarse fopspeen vastgemaakt met een lintje aan de pop zelf.

VTech Little Love Mijn Knuffelpop Eenhoorn

De Eenhoorn is wit van kleur met een paars/roze eenhoor bovenop, de regenboogkleuren met witte sterren zijn opnieuw terug te vinden bovenaan op het hoofd en op de onderkant van de voetjes. De fopspeen is roze!

VTech KidiTalkie(Opent in een nieuwe browsertab)
Review VTech-Kids Muziekspeler(Opent in een nieuwe browsertab)
Feest in huis met VTech(Opent in een nieuwe browsertab)
Tekenen met lichtjes – onder de loep genomen(Opent in een nieuwe browsertab)

Comments are closed.