Onward is een Disney Pixar film, mijn review kan je hier lezen.

Ik heb me voor deze DisneyBound geïnspireerd op de twee broertjes: Ian en Barley. Voor mij viel de zwart/rood geruite hemd en het jeans vestje het meeste op! Dus ik ging op zoek naar wat ik had in die stoffen. En ik maakte helemaal zelf de Disney Ears bij deze look, de stoffen vond ik gewoon bij de stoffenwinkel bij mij in de buurt. De DisneyBound Onward zat heel vlug in elkaar, onderaan de foto’s kan je terugvinden waar ik zelf alles kocht. Maar je kan zeker en vast passende kledingstukken voor deze DisneyBound in een winkel in de buurt of beter nog, in je kledingkast of in iemand anders zijn kledingkast. Zo’n rood, zwart gestreepte flanellen hemd is volgens mij heel makkelijk te vinden en is een super tof basisstuk voor de DisneyBound Onward.

Onward Ian Lightfood Disneybound Disneybounding

DisneyBound Onward

Hierbij de links naar de kledingstukken voor deze DisneyBound Onward:

 • Geruite Poncho, de link werkt niet meer maar hij is van het merk Mango en heet de Macarena Poncho Red
 • Jeans look truitje
 • Zwarte rok – deze heb ik al super lang en vind ik niet meer terug

Extra tips voor deze Onward Disneybound

 1. Een rood zwart geruit flannel hemd
 2. Een blauwe jeans
 3. Blauwe sneakers
 4. Elfen oortjes
 5. Blauwe gezichtsverf
 6. Een gekrulde pruik
 7. Blauwe haarverf
 8. Onward Staff, deze kan je kopen of eentje zelf maken . Als je zelf een houten staff wil maken kan je zoeken op tutorials om een Gandalf Staff te maken (lijkt erop) zoals bijvoorbeeld deze How to Make Gandalfs Staff.

Wat is DisneyBound precies

DisneyBound werd in het leven geroepen om een manier te vinden om te kunnen verbinden met je favoriete Disney personage zonder echt te verkleden. Het principe gaat erom dat je vooral kijkt in je kledingkast en naar gewone kleding en daar stukken uit haalt die doen denken aan het Disney karakter, vaak zijn dat kleuren en bepaalde patronen. Zoals hier bij DisneyBound Onward vind ik vooral de rood zwart geruite stof en de jeanslook heel opvallend dus ik ging daar naar op zoek! Het is een leuke, creatieve manier om Disney in gewone leven te mengen en ook heel fijn om op die manier naar Disneyland te gaan, je kan je outfit opleuken met heel specifieke accessoires.

Frozen Disney oortjes DIY
Eten bij Inventions Disneyland Paris Hotel

Comments are closed.