Jippie, we mochten opnieuw twee producten uittesten van VTech. Deze keer kregen we de Kidi Superstar LichtShow en de Lichtshow Party.  Beide producten zijn afzonderlijk heel fijn te gebruiken en samen staan ze echt garant voor een groot feest gevoel!

VTech kidi superstar lightshow party VTech kidi superstar lightshow party VTech kidi superstar lightshow party

VTech Kidi Superstar LichtShow

Dit product ziet eruit als een microfoon op een standaard en spreekt meteen tot de verbeelding van de kinderen. Het is een karaokeset waar ze gewoon in kunnen zingen, meezingen, liedjes afspelen, …

Er zitten acht ingebouwd liedjes in maar je kan ook een externe muziekspeler aansluiten, zoals een tablet bijvoorbeeld. Er is zelfs een speciale knop aanwezig “Muziek Magie” waarbij de stem zachter wordt of zelfs bijna helemaal verdwijnt. Ook kan je je eigen stem opnemen en vervormen met geluidseffecten. Er is ook een roterende discolamp ingebouwd om het helemaal af te maken! Je kan kiezen of je het statief groot maakt of kleiner door er een buis van tussen uit te laten. Het leuke is dat de grootste stand echt groot genoeg is voor kinderen vanaf 9 jaar, kei tof!

Aanbevolen leeftijd is 6-12 jaar en dat klopt wel maar mijn dochter van drie en mijn zoon van vijf vinden het ook plezant om liedjes mee te zingen met de microfoon in hun handen. Vooral mijn drie jarige dochter heeft wel begeleiding nodig om het speelgoed aan te zetten, maar het zingen kan ze wel helemaal zelf.

Koop de Kidi Superstar LichtShow.

VTech Lichtshow Party

Dit is een Bluetooth Party-Speaker! Kei tof dus, je kan er muziek mee beluisteren vanaf een smartphone of tablet, ook staan er reeds enkele liedjes op! Het formaat is makkelijk mee te nemen, echt iets voor hippe jongens en meisjes.  Aangeraden leeftijd is tussen 6 en 12 jaar. Bovenop de Lichtshow Party zit er een discobal om de sfeer nog fijner te maken!

De Bluetooth® party-speaker die je overal mee naartoe kunt nemen! Luister naar jouw favoriete muziek en dans met de coole disco-lichteffecten. Speel drie behendigheidsspelletjes, nodig je vrienden uit voor een fantastisch feestje en speel te gekke partyspellen. Kidi Lightshow Party, de beste speaker voor dans en speelplezier!

  • De 9 in 1 Bluetooth® speaker met coole discolamp én party-spellen maakt van elke dag een feestje!
  • Met behulp van de roterende discolamp en verschillende kleuren en effecten creëer je een geweldige sfeer op jouw feestje
  • Met FM-radio functie om naar je favoriete radiostation te luisteren
  • Maak plezier en bedenk coole danspasjes op de ingebouwde instrumentale en gezongen liedjes
  • Gebruik de bijgesloten audiokabel of de Bluetooth®-verbinding om muziek te beluisteren via een externe muziekspeler
  • Met microSD ingang om je eigen mp3-bestanden te beluisteren (externe muziekspeler en microSD-kaart niet inbegrepen)
  • Speel behendigheidsspellen alleen of speel party-spellen samen met je vrienden
  • Ook als wekker te gebruiken
  • Met handvat om je Kidi Lightshow Party overal mee naartoe te nemen

Deze kan je hier kopen.

 

Comments are closed.