Ik kan maar meteen met de deur in huis vallen. Het gaat niet goed! Ik moet ondertussen zo’n 30,5 kg kwijt om aan mijn streefdoel te geraken. Wetende dat ik er voor mijn laatste zwangerschap slechts nog 15 kg kwijt moest lijkt dit echt enorm veel. Toch, als ik het relativeer was ik toen wél 35 kg kwijt gespeeld. Ik kan het dus. Ik deed het eerder, waarom lukt het me dan nu niet?

Mijlpaalkaartvan mijn webshop.

Het lukte eventjes

Ik ben al werkelijk 19 maanden pogingen aan het doen om af te vallen. Tot nu toe heb ik er helemaal geen resultaat van. Ik ben terug bij af, of toch zo goed als. Ik heb wel enkele weken gekend waarin het me enorm goed lukte. Dat was de week waarin ik een detox kuur gevolgd heb en een paar weken terug vlak voor het verjaardagsfeestje van de kinderen. Ik was toen werkelijk waar kei goed bezig, was alweer enkele kilootjes kwijt en toen had ik het slechte plan om eventjes één dagje maar, niet op te letten. Dus op het verjaardagsfeestje van de kinderen heb ik gewoon gegeten waar ik zin in had, de dag erna zou ik de draad opnieuw opnemen. Nou, niet dus. Ik was mijn draad kwijt, we zijn nu reeds enkele weken later en nog altijd is het me niet langer dan een halve dag gelukt om op mijn eten te letten. Heel vervelend, vooral omdat ik weet dat ik het kan en dat ik nu onnodig tijd aan het verliezen ben. Nu is de perfecte moment om te starten, dan ben ik tegen oudejaar al heel wat kwijt en al zeker tegen volgende zomer.

De klik vinden

Ik moet dus dringend opnieuw de klik vinden. Ik moet dus gewoon echt heel even doorzetten en hard zijn voor mezelf. Maarja, daar ligt natuurlijk ook het probleem. Ik weet heus wel hoe het moet, maar waarom lukt het dan niet? Het is niet allemaal zo simpel en vanzelfsprekend. Ja, je kan mij misschien nu zwak vinden maar ik merk rondom mij dat er nog vrouwen zijn die dat probleem hebben. Dus, kom op, wij kunnen het. Vanaf nu ga ik er opnieuw voor en ik hoop dan binnenkort een update te kunnen schrijven waar ik toch al minstens vijf of zelfs tien kilogram ben verloren. Het moet gewoon nu gebeuren anders ga ik er achteraf verder spijt van hebben. Zeker nu er geen kindje meer bijkomt en dus ook geen zwangerschap dat mij opnieuw laat bijkomen.

raspberry ketose supplement mama abc blog

Plan van aanpak

Nu, ik heb tijden echt gewisseld met dieet plannen. Zo ging ik van vegetarisch tot echte eiwitdieeten, van pakjes tot zo vers mogelijk. Nu, ik weet nu gewoonweg dat dergelijke zaken niet lang bij mij werken. Ik weet dat ik pas iets kan volgen en volhouden als ik wel nog alles mag eten en het ook producten zijn die ik gewoon vlot in de supermarkt kan vinden. Dus geen rare, dure, vreemde dingen voor mij. Dat kan natuurlijk wel eventjes maar dat hou ik niet vol (en ons budget doorgaans ook niet). Dus bij deze ga ik opnieuw mijn Weight Watchers dagboek goed bijhouden. Ja, dat kost ons ook wel 19 euro in de maand, maar als ik dat goed volg is het dat geld zeker waard. Ook neem ik zoiezo supplementen bij, elke dag een multivitamine en afhankelijk van mijn behoefte ook Calcium en/of Vitamine D. Nu stond ik gisteren in de Holland & Barrett te kijken, ik koop daar trouwens altijd heerlijke dadels met een laagje chocolade rond (vanaf nu even niet meer, of toch niet meer dan twee) naar de voedingssupplementen. Ik heb mij dan de Raspberry ketone van Holland & Barrett gekocht. Dat is  een voedingssupplement dat bestaat uit heel erg veel frambozen en ideaal als afslank en detox supplement. Het lijkt mij gezond en alle beetjes helpen, nietwaar.

raspberry ketose supplement mama abc blog

Supporteren jullie voor mij?

Veel liefs,
Sofie

There are 9 comments Reageer!

Comments are closed.