Ik krijg heel graag cadeautjes maar geven vind ik ook altijd super fijn. Ik doe dan ook altijd mijn best om cadeautjes te vinden die echt passen bij de ontvanger. Mijn man kiest het liefst altijd zelf zijn cadeautjes uit niet omdat ik geen goede geef, maar omdat hij specifieke zaken leuk vindt. De cadeautjes dat hij wil kan je niet zomaar in een doorsnee winkel kopen. Toch koop ik altijd voor hem ook nog een eigen cadeautje, als verrassing. Zelf hou ik enorm van verrassingen! Maar, dat is niet altijd zo simpel.

Cadeautip Mama ABC Blog

Speelgoed voor een volwassen man (of vrouw)

Zo kijk ik regelmatig wel eens in de speelgoedafdeling. Natuurlijk ben ik daar regelmatig te vinden voor de kinderen, zeker in het najaar. In het najaar zijn er drie van mijn vijf kinderen jarig en dan mogen ze altijd een speelgoedje zelf uitkiezen. Met mijn man doe ik dat natuurlijk niet op die manier, ahja ik wil hem verrassen! Vaak kijk ik ook online, via Bol.com bijvoorbeeld. Ja, ik koop veel online maar gewoon een winkel binnenstappen is ook goed natuurlijk.

Wat koop ik dan?

Wel, dat is best wel ruim! Een spelletje KUBB is ideaal, spelen wij vaak met familie of met vrienden, een puzzelkubus, gezelschapsspelletjes en ga zo maar door. Er zijn best veel cadeautjes voor volwassenen te vinden in een speelgoedwinkel. Spelletjes om werkelijk nog te spelen of uit nostalgie om dan samen met de kinderen te gaan spelen. Dus, zeker de moeite waard om eens een speelgoedwinkel te bezoeken als je cadeautjes zoekt voor een volwassene!

Cadeautip Mama ABC Blog

Kleding

Ik schreef er eerder al over, maar dat is toch ook iets wel iets fijn. Kleding geven, misschien lijkt dat niet zo origineel maar zelf ken ik weinig mensen die dit (nog?) doen. Ik heb het dan niet over de zelfgebreide sokken met kerst. Maar over net dat ene speciale overhemd bijvoorbeeld. Of ik zou ook wel aan mijn man ondergoed durven geven, van Bamigo.com bijvoorbeeld. Nuja onderbroeken zou ik wel niet alleen geven, vergezeld van hartvormige snoepjes of heerlijke massageolie dan weer wel (allez, als het een cadeau voor mijn man is hé).

Een Belevenis

Wat ik ook heel graag geef zijn belevenissen! Hier kan je heel wat belevenissen in België bekijken en aankopen. Nouja, ik wil gerust ook belevenissen cadeau doen in andere landen maar vaak is dat wat minder praktisch. Het leuke aan een belevenis cadeau geven is dat je op die manier vaak echt quality time creëert, en dat is toch zo ontzettend belangrijk. Dat is de moment om dingen te doen waar het anders er niet van komt wegens te druk. Via een dergelijk cadeau verplicht je (jezelf en) de ontvanger om tijd vrij te maken en te genieten. Ook hier is het natuurlijk belangrijk dat je goed kijkt naar wat de ontvanger zelf graag zou doen of willen. Geef hem/haar geen cursus Yoga cadeau om “te ontstressen” als hij/zij daar een hekel aan heeft. Het moet eerst en vooral leuk zijn voor de ontvanger!

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.