Ik ging voor de eerste keer eten bij Inventions Disneyland Paris – het roze Hotel. Voor mij was dit al een droom die uitkwam!

Prijzen Inventions Disneyland Paris

Op het moment waarop ik er was, check de datum van die artikel, was de prijs 70 euro voor een volwassen persoon en 40 euro voor een kind. Ik heb een Infinity jaarkaart dus ik kreeg korting. Toch is een duur avondmaal, maar het is wel de moeite. Er is een lang buffet waar je vrij van kan nemen, er is voorgerecht, hoofdgerecht en dessert of gewoon alles voor elkaar want hey jij beslist natuurlijk.

Eten met Disney personages

Tijdens het eten komen de Disney personages bij je langs, indien dit niet zou gebeuren of enkele Disney personages hebben je tafel gemist kan je dat gaan vertellen aan een cast member en dan maken ze dat in orde. Wij hadden vijf verschillende Disney personages: Minnie Mouse, Mickey Mouse, Pluto, Goofy en Gepetto! De interacties waren echt geweldig, ik heb ons bezoekje ook gevlogd de video kan je onderaan dit artikel bekijken. Mickey reageerde super leuk op de video camera, ik was echt heel positief verrast op de lengte en mate van de interactie. Die avond was Pluto echt mijn favoriet! Ik had mijn gele donzige jas aan en hij was er meteen verliefd op. Hij deed hem dan ook aan, kijk zeker naar de video hieronder.

Ja, het is best prijzig en zeker voor een groot gezin (ik heb zelf vijf kinderen) maar als je de kans hebt, of er voor kan sparen is het wel echt de moeite. Zo heb je lekker eten, je zit in een mooi restaurant én je krijgt bezoek van heel wat Disney personages. Het was echt een van de hoogtepunten van mijn bezoek! Ik wil dit zeker eens doen met mijn kinderen, maar ondertussen geniet ik verder van de foto’s en de beelden die ik gemaakt heb.

Foto’s eten met Disney personages in Inventions

Video eten in Inventions Disneyland Paris

Reserveren bij Inventions Disneyland Paris

Natuurlijk moet je op tijd reserveren om daar te gaan eten, alle nodige informatie kan je hier terugvinden.

Overgewicht in Disneyland Paris
Babymoon in Disneyland Paris

Comments are closed.