Wij hadden de eer om de nieuwe Disney Channel Original Movie ZOMBIES reeds te zien!

ZOMBIES

De film is super tof maar ik had dan ook niets anders verwacht van Disney. Ik ben ook héél erg grote fan van alle Descendants films.

ZOMBIES gaat over een perfect stadje waar alle mensen zich gedragen en erbij horen, buitenstaanders worden niet aanvaard. Tot er een ramp gebeurd en er ZOMBIES ontstaan … De film gaat in mijn ogen over omgaan met mensen die anders zijn, met angsten, met niet altijd geloven wat mensen zeggen over anderen. Het gaat over jezelf aanvaarden, vieren dat je anders bent maar ook rekening houden met anderen. Ik vind het een heel fijne, grappig en met momenten triestige film met een goed moraal. De liedjes zijn catchy en als je ze enkele keren hoort worden ze enkel maar beter en kan je lekker mee gaan zingen en dansen.

Kijk zaterdag 12 mei 2018 om 10u naar Disney Channel.

Zombies 2

Zombies 2 is een Amerikaanse Disney Channel Original-film die op 14 februari 2020 in première ging op Disney Channel. De film is een vervolg op de Disney Channel Original Movie Zombies 2018 en zal Milo Manheim en Meg Donnelly spelen. – Wikipedia

Het is afwachten wanneer hij in Vlaanderen te zien zal zijn op Disney Channel maar ik hoop heel binnenkort! Af en toe worden ze ook opnieuw uitgezonden, hou dus vooral de programmering van Disney Channel in het oog!

 

Ik zag de film Zombies 2 reeds en vond hem de eerste keer een klein beetje teleurstellend maar de tweede keer vond ik hem wel goed. Ik moest gewoon mijn verwachtingen bijstellen. Ik ben bijvoorbeeld heel erg van van de Descendants films en daar is de twee film echt een topper. Bij de zombies vind ik de tweede film zeker minder goed dan de eerste maar hij is wel leuk om te kijken. Een fijn filmpje om samen te kijken met je gezin op een luie zondag.

Zombies 2 gaat over opnieuw hetzelfde als waar de eerste film over gaat. Nieuwe – andere! – “mensen” aanvaarden en je daarvoor openstellen.

Ook leuk:
Aladdin Live Action
Frozen 2
Dumbo – Tim Burton
Zombies
Disneynature’s Blue

Comments are closed.