Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn.

Van het Academy Award®-winnend team verantwoordelijk voor het succesvolle eerste deel Frozen, regisseurs Jennifer Lee en Chris Buck, producent Peter Del Vecho. Songwriters Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez. Met in de originele versie de stemmen van Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff en Josh Gad. En de Nederlandse versie: Noortje Herlaar, Willemijn Verkaik, Benja Bruijning en Carlo Boszhard.

Walt Disney Animation Studio’s Frozen 2 zit weer vol nieuwe, magische muziek en is vanaf 20 november 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Frozen Celebration in Disneyland Paris 2020

Mijn mening over Frozen 2

Ik kan alleen maar zeggen: Ga hem kijken!

De eerste Frozen film vonden wij hier allemaal al echt fantastisch, we hebben hem grijs gedraaid en duizenden keren van Let it Go gezongen. Een tweede film is altijd wat spannend. Soms is het een teleurstelling maar Disney heeft gelukkig al meermaals bewezen om goede sequels te maken. Ook Frozen 2 is een vervolg dat echt fantastisch is.⁠

Het is zes jaar geleden sinds de eerste film en ook de personages zijn zes jaar ouder. Wat ik geweldig vind!⁠

Krachtige vrouwelijke hoofdpersonages

De film heeft krachtige vrouwelijke hoofdpersonages, een geweldig mannelijk personage en natuurlijk de uber schattige en grappige Olaf. Daarnaast vind ik deze film nog veel spannender dan de eerste, er zit veel diepgang in en evolutie. Hij is met momenten heel erg emotioneel (zakdoekjes zijn gewenst) en natuurlijk zit er opnieuw super veel humor in.⁠

Wij zijn nog grotere fans van Frozen nu!⁠

Frozen Disney oortjes DIY

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sofie ♥️ DLP and Disney Bound (@curses_and_kisses) op


Frozen 2 verder genieten thuis

Koop hier de Nederlandstalige Soundtrack van Frozen 2 en hier de Engelstalige.

Ook leuk:
Disney Bound Sneeuwwitje en Florian
Aladdin Live Action
Coco

Comments are closed.