Babymoon Intersoc Vakantie Sofie Lambrecht

Babymoon is een vakantie samen met je partner tijdens de zwangerschap. Er nog eventjes tussenuit met zen tweetjes voor het avontuur van je leven begint en je mama/papa bent. Genieten van elkaar, het leven dat aan het groeien is in de buik en gewoonweg eventjes zorgeloos op vakantie zijn.

Babymoon, heerlijk op reis met de baby nog in de buik

Intersoc organiseert Babymoon vakanties voor de zwangere vrouw met haar partner.

Alles staat deze vakantie in het teken van je bolle buik. Verwacht je aan een aangepast programma met professionele begeleiding: zwemmen, relaxatie, een cursus EHBO bij kleine kinderen, een wandeling in de rustige en ongerepte natuur, … Zalig ontspannend en lekker actief, maar altijd veilig en op maat.

Je kan er met volle teugen genieten van de gezonde berglucht en je lekker laten verwennen. Onze Belgische chef-kok bereidt elke dag lekkere en gezonde maaltijden in buffetvorm. Heb je bijzondere voedingswensen? Meld het gerust. Ook medisch zijn je baby en jij in goede handen, want in elk hotel staat medisch personeel met raad en daad voor jullie klaar.

We gaan creatief aan de slag. Je toekomstige baby zal schitteren met een gepersonaliseerd rompertje gemaakt met flockfolie.

Voor de kleine geboren wordt nog even met z’n tweeën genieten van een vakantie? Aarzel dan zeker niet! Bij Intersoc logeer je als zwangere vrouw immers volledig gratis.

Gratis op reis als zwangere vrouw

Ja, je leest het goed! De zwangere vrouw is volledig gratis. Hoe tof is dat?!

Voor de kleine geboren wordt nog even met z’n tweeën genieten van een vakantie? Aarzel dan zeker niet! Bij Intersoc logeer je als zwangere vrouw immers volledig gratis. Verblijf als aanstaande mama deze zomer gratis in één van onze mooiste familiebestemmingen in Zwitserland en Tsjechië:  Zinal, St.Moritz, Wengen, Anzère en Harrachov.

Voorwaarden om gratis op reis te gaan

  • Je bent zwanger tijdens de vakantie.
  • Je kan een medisch attest van zwangerschap voorleggen vóór aanvang van de periode.
  • Je kan van deze superkorting slechts 1 keer genieten.
  • Je bent vergezeld van 1 betalende volwassene.
  • Word je zwanger na het maken van je boeking? Geen probleem, de korting wordt alsnog in rekening gebracht.
  • Deze korting is geldig voor de pensionprijs van één periode, niet voor eventueel transport.

Meer informatie kan je vinden op intersoc.be .

Dat klinkt toch fantastisch? Ik zou het zo doen ware het niet dat ik er al vijf heb rondlopen en ik geen trek heb in een zesde. Toch kan ik het iedereen aanraden, ik ging namelijk negen jaar geleden ook op Babymoon en heb er kei leuke herinneringen aan.

Babymoon Intersoc Vakantie Sofie Lambrecht

WIN een Babymoon vakantie, ook gratis voor de partner

Nu, de Babymoon vakantie via Intersoc is zoiezo gratis voor de zwangere vrouw. Ik doe er nog een schepje bovenop! Ik mag namelijk één reis verloten waarbij zowel de zwangere vrouw als haar partner gratis op Babymoon vakantie mogen. Jiha!

Het verblijf gaat door in een Intersoc-hotel (Anzère, Leysin, Harrachov, St. Moritz, Wengen of Zinal) in Tsjechië of Zwitserland. Het verblijf wordt betaald, in de zomer is dat all-in en in de winter volpension. Het transport moet je zelf regelen en betalen. Je ontvangt een waardebon voor de volledige reis.

Deelnemen kan op deze manieren:

Je kan drie kansen wagen:

  1. Geef hieronder een comment.
  2. Kijk op Facebook voor een extra kans.
  3. Kijk op Instagram voor een extra kans.

Alle deelnemende lotjes gaan in één grote virtuele pot. Je kan deelnemen tot en met 27 mei 2018.

De winnaar krijgt een privé bericht en zal hier ook vernoemd worden evenals een comment krijgen op de winnende reactie.

Veel succes!

There are 14 comments Reageer!

Comments are closed.