Nu sta ik vol zelfvertrouwen op een foto of speel ik zorgeloos in bikini met mijn kinderen op het strand. Dat is helaas niet altijd zo geweest! Ik had altijd mega veel complexen. Als mijn jongere ik nu zou weten waar ik sta? Ik zou denken dat het een slechte grap was … nee, ik kan toch nooit zoveel zelfacceptatie hebben? Onmogelijk?! En toch deed ik het.

Zelfacceptatie is voor iedereen belangrijk

Ik ben dik, niet altijd geweest. Maar ik spreek vanuit mijn dik zijn, omdat dit mijn persoonlijk verhaal is. Het traject is voor elk type mens geschikt, dik, normaal, mager, lang, kort, gemiddeld, … dat maakt niet uit. Iedereen kan onzeker zijn, iedereen kan complexen hebben, iedereen kan meer zelfaccepatie gebruiken!

Mijn verhaal over dik zijn mezelf leren te accepteren

Als tiener was ik niet écht dik maar ik vond van wel. Ik was groter dan de meisjes in mijn klas en ook breder. Ik had maatje 42 terwijl anderen maatje 38 hadden. Nu weet ik dat maatje 42 hebben echt normaal is, doorsnee. Toen niet. Ik begon te diëten en dat voor vele jaren lang. Met ups en downs. Ik viel af maar kwam de kilo’s uiteindelijk ook weer bij. Het diëten zorgde ervoor dat ik een vertekend beeld had over mij lichaam en over mijn eetgedrag. Nu, daar wil ik het in deze intro niet over hebben.

Waar ik het wel wil over hebben is het volgende:
Of je nu wil diëten of niet, jezelf accepteren is heel belangrijk. Als je jezelf wat meer kan aanvaarder, wat meer zelfvertrouwen hebt dan sta je heel wat steviger in je schoenen en geniet je meer van jezelf en het leven. Dat is niet makkelijk, zelf begon mijn weg naar zelfacceptatie in 2018. Ik ging van een super onzekere vrouw die niet in badpak durfde te lopen op het strand naar een zelfzekere vrouw die nu ongegeneerd met haar kinderen speelt op het strand in bikini.

Ook jij kan dat. Nu, tijdens het afvallen of erna, dat maakt allemaal niet uit. Mijn tip is wel: Start nu. Hoe vroeger je ermee begint hoe vlugger je resultaten zal zien. Maar hoe begin je daar nu aan? Hoe krijg je meer zelfvertrouwen. Hoe ga je je lichaal meer gaan accepteren? Wel, laat mij je helpen. Ik heb wat ik deed en nog altijd doe in een traject gegoten. Een vijf dagen traject.

Ik kan natuurlijk hier ook alles neerpennen maar dat heeft geen zin. Ik weet heel goed dat een blog lezen niet hetzelfde is als werkelijk aan de slag gaan. Nee, ik wil dat je werkelijk stappen onderneemt. Daarom heb ik een Body Love traject op poten gezet!

Meer info over Meer Self Love

Zomer vol Zelfvertrouwen
Ik was niet altijd zo zelfzeker …

Reviews van mensen die Nog Meer Self Love gekocht hebben

5 dagen zelfacceptatie gratis challenge van Sofie Lambrecht 5 dagen zelfacceptatie gratis challenge van Sofie Lambrecht 5 dagen zelfacceptatie gratis challenge van Sofie Lambrecht 5 dagen zelfacceptatie gratis challenge van Sofie Lambrecht 5 dagen zelfacceptatie gratis challenge van Sofie Lambrecht 5 dagen zelfacceptatie gratis challenge van Sofie Lambrecht

Comments are closed.