Bescherming tegen zon en insectenbeten is altijd en overal belangrijk, maar deze zomer komt er nog een extra uitdaging bij. Het ziet er namelijk naar uit dat we geteisterd zullen worden door een heuse wespenplaag. Neem daarom je voorzorgen en bescherm jezelf en je kinderen! 

Wespenplaag

Er worden de komende maanden heel veel wespen verwachten. De waarnemingen zijn nu al vier keer zo hoog als normaal. Daarom spreken de wetenschappers van een wespenplaag. Dat komt door de lange nazomer in 2016 en de heel milde winter.

Picasol 2 in 1 sun & insect protection

Picasol heeft een zonnemelk op de markt dat beschermd tegen insecten en dus ook tegen wespen. Als je deze zonnemelk gebruikt is de aantrekken tot wespen heel wat minder. Minder aantrekking is heel wat minder last deze zomer! Ideaal ook om te gebruiken op kinderhuidjes.

Wespenplaag Picasol

Picasol biedt een revolutionaire, gecombineerde bescherming tegen zon & insecten. Picasol 2in1 Sun & Insect Protection bestaat in een spray (SPF50) en een niet-vette lotion (SPF 25) die niet alleen snel intrekken, maar ook waterbestendig zijn, lekker ruiken en je optimaal beschermen tegen de UVA en UVB stralen én insectenbeten.

De formule van Picasol 2 in 1 is vrij van parabenen en zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar dankzij het huidvriendelijke Icaridine. Dus voor peuters en kleuters ook heel handig. Voor baby’s helaas niet beschikbaar – maar lees verder er komt nog een oplossing.

Handig is ook de Picasol 2in1 Body Lotion & Insect Protection die werkt als een hydraterende bodylotion die de huid voedt, herstelt dankzij dankzij allantoïne, vitamine E en Shea boter. Daarenboven houdt  Picasol 2in1 Body Lotion & Insect Protection insecten gedurende 8 uur op afstand. Ideaal om ’s avonds na het zonnen aan te brengen en de hele nacht tegen insecten beschermd te zijn.

Lees meer: Borstvoeden tijdens een warme zomer

Picasol Anti-insect Natural

Picasol heeft ook een anti-insect middel zonder de zonnecréme. Ideaal om nog eens in te smeren na het verfrissend badje en voor het slapengaan! Dit product is wél geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden én voor zwangere vrouwen.

Wespenplaag Picasol

Picasol Anti-insect Natural biedt een doeltreffende en langdurige bescherming voor gezicht en lichaam tegen vervelende en soms gevaarlijke beten van teken, muggen (ook de mug die het ZIKA virus veroorzaakt!) en andere bijtende insecten. Dit insectenwerend middel, zonder DEET, is een combinatie van natuurlijke ingrediënten en is op basis van citriodiol, het enige natuurlijke insectwerend ingrediënt dat erkend is door de autoriteiten.

Lees meer: Bescherm je kinderen in de zon

Kopen?

De producten van Picasol kan je verkrijgen bij de apotheker en ook op bol.com .

Picasol 2in1 Sun & Insect Protection SPF25 / SPF50 150 ml – prijs: €24,95
Picasol 2in1 Body Lotion & Insect Protection 150 ml – prijs: €19,95

Picasol Roller Kids Anti-Insect Natural 50 ml – prijs: € 13,95
Picasol Roller Anti-Insect Natural 50ml – prijs: € 13,95
Picasol Spray Anti-Insect Natural 70ml – prijs: € 13,95

Comments are closed.