Lees ook even: Afvallen werkt niet met Weight Watchers

Afvallen in de zomer met Weight Watchers Flex

Doorheen de zomervakantie hield ik me zoveel mogelijk aan de Weight Watchers Flex methode. Het is niet altijd makkelijk geweest met de reizen, uitstapjes, feestjes en bbq’s. Toch was het zeker haalbaar. Weight Watchers Flex is flexibel inzetbaar en ik richtte me vooral als basis op de 0 punten producten aangevuld met iets lekkers dat paste binnen mijn punten totaal.

Update

Voor alle nieuwsgierigen onder jullie geef ik hier ook al een kleine update. Ik ben momenteel 5 kg afgevallen dankzij het Flex programma. Tegen oudejaar hoop ik natuurlijk opnieuw weer wat af te vallen. Ik zie het alvast helemaal zitten, ik merk nu al dat ik meer energie heb en betere keuze’s kan maken. Ik weet veel beter wat werkt voor mijn lichaam en heb enkele fijne gerechtjes die ideaal zijn voor de nazomer. Kom maar op, ik ben er helemaal klaar voor om er tegenaan te gaan én te genieten van mijn eten, hopelijk ook nog de zon en natuurlijk mijn gezin.

Weight Watchers Flex Sofie Lambrecht

Ik ga meer bewegen

Weight Watchers draait om meer dan eten, beweging is ook enorm belangrijk. Ik was daar vroeger niet zo van overtuigd want ik kon toen ook afvallen zonder beweging. Toch merk ik nu uit eigen ervaring dat bewegen echt een grote meerwaarde heeft. In het begin is het wat lastig en doorzetten maar na een tijdje begon ik er meer en meer van te genieten, het gaf me energie en het helpt me met afvallen en gezonde keuzes maken. Daarom heb ik enkele weken terug de keuze gemaakt om wekelijks drie keer te gaan fitnessen!

Lees meer:  Afvallen met Weight Watchers

Volg mijn Weight Watchers avontuur

Vanaf nu ga ik weer wekelijks een korte update plaatsen over hoe het gaat met mij. Tip: volg mij op Instagram, daar plaats ik tussendoor ook heel wat info en wat ik eet.

Afvallen gaat enkel met zelfliefde

Op een goede gezonde manier afvallen gaat enkel goed uit liefde voor jezelf. Ik draag Body Positivity hoog in het vaandel en heb er een facebook groep voor opgericht, wees welkom.

Zag je mijn filmpje al?

Ik maakte samen met Weight Watchers een fijn filmpje, bekijk het op hun website. Het was kei spannend om te doen en echt een hele belevenis. De kinderen werkten gelukkig kei goed mee en we genoten er allemaal enorm van! Met een mooi filmpje als resultaat.

There are 3 comments

Comments are closed.