OP DE FOTO STAAT ER EEN TYPFOUT – DE PDF IS OK – ER KOMT BINNENKORT NIEUWE FOTO

De eerste schooldag voor België komt er weer aan. Ik neem altijd een foto voordat de kinderen naar school vertrekken. Zo’n eerste schooldag is en blijft een heuse mijlpaal! Dit jaar gaan alle vijf mijn kinderen naar school, ik ben best zelf al wat zenuwachtig. Ook dit jaar plan ik een eerste schooldag foto te nemen, hopelijk willen mijn kinderen meewerken!

Eerste schooldag mijlpaalkaarten

Ik maakte alvast heel wat Eerste Schooldag Mijlpaalkaarten en wil deze delen met jullie. Het enige dat je moet doen is een keuze maken, je kind eventueel laten kleuren of tekenen en dan kan je kind poseren met het blaadje in de hand! Zo zal je nooit meer vergeten naar welk leerjaar of groep jou kindje ging in schooljaar 2018-2019.

Er zijn twee versies te verkrijgen, eentje voor België en eentje voor Nederland. Elke versie heeft 25 verschillende mijlpaalkaarten.

gratis download eerste schooldag mijlpaalkaarten

Gratis Download Eerste schooldag mijlpaalkaarten

De mijlpaalkaarten zijn  beschikbaar als download als je je registreert, dan heb je altijd toegang tot alle downloads en winacties. Binnenkort krijg je dan een email waarbij je vrijblijvend kan inschrijven op de nieuwsbrief.
Ik ga vertrouwelijk om met gegevens, ik geef ze niet aan derden – meer details daarover kan je hier lezen.

Heel veel plezier ermee! Je mag altijd leuke foto’s delen via mijn facebookpagina of taggen op Instagram @sofie_lambrecht_ .

Wil je nog meer keuze, Ilse heeft ook gratis printables om te gebruiken op de eerste schooldag, kijk hier!

Schoolfoto’s bijhouden

Veel scholen nemen elk jaar schoolfoto’s van de kinderen en de eventuele broertjes en zusjes. Deze foto’s kan je super makkelijk verzamelen in mijn eigen gemaakte schoolfotoboek, er is een kleur versie en een zwart wit versie.

Er is plaats voor 12 verschillende schooljaren, dus ook plaats genoeg als het kindje eens een jaartje moet overdoen. En ook om bij elk schooljaar de belangrijkste gegevens te noteren en een tekening te laten maken.

There are 2 comments

Comments are closed.