Het is al een tijd geleden dat ik me nog eens durfde wagen aan een swapje. Nu had ik er opnieuw zin in. Toffe Kerst is georganiseerd door iGlossy.nl . Het principe van een swap is dat alle deelnemers een onbekend persoon krijgen toebedeeld. Voor die persoon koop of maak je een leuk cadeautje rond een afgesproken bedrag. Je probeert door middel van de persoon zijn blog of andere sociale kanalen te weten wat hij zou leuk vinden! 

Ik mocht kopen voor

Annelore van compleetgeluk.be!

Ik heb Annelore al verschillende keren ontmoet en gesproken op events. Ik spreek ze meerdere keren per week in een whats app groepje. Ik had zo wel een idee wat zou scoren bij haar en wat niet. Toch was mijn eerste idee van hoh “wat een moeilijk geval”. Met alle liefde gedacht hoor. Toen ging het licht schijnen: iets om te knutselen en iets om te snoepen. Chocolade. Dat scoort altijd, nietwaar.

Toffe kerst Swap

Omdat wij zelf zo blij zijn met onze sneeuwbollen dacht ik van ah materialen zodat ze deze gezellig kunnen knutselen lijkt me leuk. Ook stak ik er nog wat flesjes bij voor sensory bottles te maken. Dus ik hoop dat ze veel knutsel plezier zullen hebben!

Het snoepgedeelte werd vertegenwoordigd door enkele dino koekjes, een potje om zelf heerlijke cranberry oat koekjes te bakken en natuurlijk een tablet chocolade met caramel en zeezout. Overheerlijk!

Ik kreeg van

Kris van kool-family.com .

Een heerlijk pakket met in totaal 10 cadeautjes in. De kinderen kregen elk eentje en ik 5, sorry manlief …  Gniffel.

Nou eerst mochten de kindjes heerlijk uitpakken. Ohja er zat ook een heel fijne persoonlijke brief bij, altijd heerlijk!

Toffe kerst Swap

De kindjes konden niet wachten en scheurden al gauw hun cadeautjes open. Ik zag 5 blije gezichtjes rond mij. Anna kreeg 2 slabbetjes, Eden een super mooie puzzel, Adam clics, Emma een potloodsetje van de Disney Prinsessen en Abel wat lego. Jahaa dat vonden ze heel erg leuk dat uitpakken. Hartelijk dank!

Dan was ik aan de beurt, ik kreeg shampoo en conditioner, lippenbalm, douchegel en een pakketje van Dirty Dancing met een special edition DVD en een juwelendoosje. Echt super fijn om dit te ontvangen. Het toont ook echt dat ze moeite gedaan heeft om iets te vinden dat bij ons zou passen.

Nogmaals een dikke dankjewel!

Ik kijk dus deze keer wél met een blij hart terug naar het swappen. Misschien tot volgend jaar, opnieuw een toffe kerst. Wie weet!

Ik heb er een leuke video bij gemaakt, kijk maar op mijn YouTube kanaal.

Comments are closed.