zingen in de auto me time maandag mamaabc mama abc blog

Me-Time maandag is een rubriek waar ik verschillende mama’s aan het woord laat over hun Me-Time momenten. Ik ben ervan overtuigd dat we heel veel kunnen leren van elkaar. Zo kunnen we leuke ideetjes opdoen en creatief zijn in het creëren van Me-Time momentjes doorheen de drukte van het gezinsleven.

Me-Time Maandag, door Sarah

Wie is Sarah?

Sarah Hanssens, blogger van Little Family of 3. Ik ben sinds 2 jaar en 8 maanden mama van 1 kindje (dochter). Verder ben ik wettelijk samenwonend met vriendlief en zijn we al 13 jaar bij elkaar.

Hoeveel behoefte heb je aan Me-Time?

Ik heb vrij veel behoefte aan me-time (al hoort vriendlief daar vaak wel bij), maar me-time lukt ook erg goed aangezien Enora heel wat slaap nodig heeft en dus al vroeg in de avond in bed ligt.

Wat is jouw ultiem Me-Time moment?

Alleen thuis (meestal met Enora in bed) en genieten van een lang bad, de nodige scrubjes, zeepjes, maskertjes en nadien ook het verzorgen van mijn huid en mijn nagels doen terwijl ik naar een vrouwenfilm/serie kijk. Onrealistisch, dan zou ik zeggen naar een schoonheidsspecialiste of spa gaan, dat komt er haast nooit van. Het is niet echt onrealistisch, maar het is het enige dat op dit moment in me opkomt. ^^

Heb je genoeg Me-Time momenten?

Zeker weten, ik denk dat ik als moeder vrij veel me-time heb, daar hoor je me zeker niet over klagen.

Heb je elke dag of elke week kleine, stiekeme, Me-Time momenten?

In de auto luidkeels meezingen met leuke nummers die op de radio komen. Daar kan ik echt zo van ontspannen en er zit niemand bij me die kan zagen over mijn kattengejank. ^^ Dit is dus telkens tijdens de heen en weer rit van het werk.

Sarah haar tip voor Me-Time tijdens een gewone dag!

Maak tijd om je gedachten vrij te laten, om te ontspannen. Bij mij is dit zingen tijdens de rit van en naar het werk, misschien werkt dat voor jou ook.

Heb je ook Me-Time momenten met je partner of vriend(in)?

Vriendlief en ik brengen elke avond tijd samen door, we kijken dan nog een serie dat we beide volgen of af en toe eens een film. Me-Time met vrienden gebeurt helaas een stuk minder, het zou wel fijn zijn om daar iets meer tijd voor te maken.

Wil je nog iets kwijt over Me-Time?

Eén van mijn hobby’s is kledij naaien. Voornamelijk voor de dochter. Hier haal ik zelf ook veel voldoening uit, zeker als dochterlief super enthousiast is met wat ik voor haar heb gemaakt.

Bedankt Sarah voor het interview!

Wil je Sarah nog beter leren kennen, ze heeft een mama-beauty-blog op littlefamilyof3.be.


Me-Time Maandag! Wil je zelf je mening geven over Me-Time, geef me een seintje (kan via mail op 
sofie@mamaabc.be) en dan stuur ik je de vragen door!

Comments are closed.