Onze verbouwingen zijn voor 90% achter de rug en ik ben echt enorm blij met onze nieuwe badkamer! Na zes jaar een mini badkamer met lelijke groene mozaïk te gebruiken is onze nieuwe ruime badkamer echt een verademing. Nu twee jaar na de plaatsing van de nieuwe badkamer geniet ik er nog enorm van. Ik kan het iedereen dus zeker aanraden zo’n nieuwe badkamer. Ik ga twee keer per week uitgebreid in bad en dat is echt me-time, zalig!

Enkele handvaten voor een moderne badkamer

Een moderne kamer is meestal rustig, heeft een eigentijdse uitstraling en beschikt over modern comfort. Er zijn niet (geen) tierlantijntjes maar juist strakkere vormen en vlakken, een plaats om echt helemaal te ontspannen.

De kleuren

Om een moderne badkamer te creëren kies je het beste voor een of twee rustige basiskleuren. Dit houdt de sfeer rustig en modern. Daarnaast kan je werken met één accentkleur, dat doe ik zelf het liefste in losse accessoire zodat ik het accentkleur makkelijk kan wisselen.

De materiaalkeuze

Een moderne badkamer herken je aan de strakkere vormen en lijnen. Je kiest materialen die bijdragen aan de moderne sfeer en rust creëren. Zo kies je voor grotere tegels of een betonnen gietvloer. Voor de accessoires kies je chrome of RVS.

Het comfort

Voor een moderne badkamer kiezen we natuurlijk voor modern comfort met wat luxe. Denk darbij aan een regendouche, dubbele wastafel of zelfs een whirlpool. Natuurlijk is budget daarin bepalend. Denk ook aan de look van de radiotor en de douchedeur. Een inloopdouche met een glazen wand is uiterst modern.

Extra producten

Neem zeker eens een kijkje bij de moderne badkamer tips en accessoires van Saniweb voor de moderne badkamer.

Onze eigen nieuwe badkamer heeft heel wat moderne elementen maar is het niet helemaal. Zo hebben wij gekozen voor een mozaïkvloer, maar dan wel in combinatie met een inloopdouche met glazen wand. De lavabo is niet geheel strak maar ergens tussenin. Het bad is dan wel weer modern. Het gaat er natuurlijk vooral om om een look te creëren waarin je jezelf helemaal kan vinden!


Dit artikel is in samenwerking met saniweb.be geschreven.

Hoe ik denk over samenwerkingen lees je hier.

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.