Smallfoot familiefilm

Family at the Movies

Het leuke aan zo’n Family at the Movies is dat de kinderen eerst hun energie kwijt kunnen. Je kan namelijk een uurtje voordat de film start daar springen, kleuren, dansen en twister spelen. De kindjes vinden het heerlijk en het is echt ideaal om even te wennen aan de cinema omgeving, niet meteen in hun zeteltjes, stil en kijken maar. Voor ons werkt dit echt, even genieten!

Smallfoot Kinepolis

Smallfoot

Ik ga natuurlijk niet alles verklappen over deze nieuwe animatiefilm Smallfoot. Ik kan natuurlijk wel kwijt dat ik hem super leuk vond én de kinderen ook. Er zit heel veel in verwerkt qua waarden maar wat er voor mij uitsprong was het feit dat we niet zomaar alles klakkeloos moeten aannemen maar ook durven verder denken! Ik ben fan en kan de film aan iedereen aanraden, ook voor volwassen en kei goede film.

Smallfoot Kinepolis

Een animatie-avontuur voor alle leeftijden, met originele muziek en een sterrencast. Smallfoot zet een mythe op zijn kop als een slimme jonge yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. Het nieuws over deze ‘Smallfoot ‘ zorgt voor oproer binnen de onwetende yeti-gemeenschap; Wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun eigen besneeuwde dorpje? Een meeslepend verhaal over vriendschap, moed en vreugdevolle nieuwe ontdekkingen.

Bekijk Smallfoot heerlijk thuis + WINACTIE

Sinds 20 februari 2019 is de familiefilm Smallfoot verkrijgbaar op Blu-ray, DVD en Video on Demand.

Ik mag aan twee gelukkige winnaars een setje weggeven van een Blu-Ray, T-Shirt en mug!

Smallfoot winactie

Deelnemen aan de winactie

Heel erg simpel. Geef hieronder een comment en klaar! Je kan deelnemen tot en met 26 februari 2019 20u. Daarna kies ik twee winnaars en ik meld dit hier en stuur ze een mail.


Hoe ik denk over samenwerkingen lees je hier.