We kregen het boekje Olivia – Mijn geheimen van BlloanJunior opgestuurd om te lezen. De dochter van acht jaar zag hem meten liggen en las hem in één ruk uit.

Mijn nieuwe beste vriendin

De beste vriendin van Olivia, Lucy, is verhuisd. Dat stemt haar droevig, maar gelukkig kan ze haar gedachten verzetten door haar nieuwe kamer (maar wie is de indringer die telkens haar kamer binnenkomt?) en de talloze experimenten en ontdekkingen die ze doet als wetenschapster in de dop. Maar dan is er plots een nieuw meisje op school: Matilda. Ze ziet er leuk uit, maar waarom gedraagt ze zich zo mysterieus? Olivia gaat op onderzoek uit – uiteraard…⁣

De dochter was meteen heel enthousiast door het boekje van Olivia, Mijn geheimen en las het dan ook in één keer uit. Zelf vond ze het net iets te makkelijk dus de richtlijn van zeven jaar kan zeker kloppen. Mijn dochter is nu acht jaar en enkele maanden, ze is ook een vlotte lezer.

Olivia Mijn geheimen

Emma houdt enorm van lezen, dit boekje las ze werkelijk in één ruk uit. Het is een boek van Olivia Mijn geheimen, over “Mijn nieuwe beste vriendin”. De vriendin van Olivia is verhuist en dat vindt ze natuurlijk super jammer.⁣

Emma vindt het boekje geweldig leuk, er zitten af en toe grappige verhalen in zegt ze.

Je kan het boekje kopen bij bol.com, kijk maar hier.

Cecilia Ondersteboven – Boekentip voor kinderen vanaf 5 jaar

Comments are closed.